reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
No a my po obiadku:-) Mężo przyszedł z pracy i mnie nerwi Mówi że zmierzła jestem i marudzę no najlepiej siedż cicho i się nie odzywaj Idę do sklepu bo zaraz go pogryzę
sikoreczka79
Madżka współczuję majstra No i masz teraz mega kłopot
Mega sprzątanie, kucie kafelków, rozpiździel totalnyMadżka współczuję majstra No i masz teraz mega kłopot
sikoreczka79
To ten będzie mój pościk
sikoreczka79
Madżka TYLKO SPOKÓJ MOŻE CIĘ URATOWAC!!!!!!!!
sikoreczka79
Dobra kobitki zmykam do sklepu. M zasypia na łóżku tzreba mu rozrywkę zapewnic (czyt pozostawic go z dzieciami)
Małagosiunia21
Witam
Madźka widze że miałaś przygody dziś:-( Biedna współczuję a tego majstra to normalnie za jaja powiesić niech teraz sobie rurę w dupe wsadzi
Anaconda napewno się pogodzcie:-) Kryzysy się zdażają nawet najlepszym:-) Powodzenia i cierpliwości :-)
Jasmina u nas z jedzeniem nie ma problemu ale Michał aniołkiem też nie jest:-( Dziś to poprostu nie wiem co w niego wstąpiło:-( Zasikał mi cały dywan poprostu nie chce wołać i mam już takiego nerwa że szok Jeden plus że postanowiłam dywan wyprać:-) Chociaż czysto mam:-)
Miałam tak ładnie posprzątane ale znów bałagan nie wyrabiam już... Michał znów zabawki wysypał:-( Ale jestem zła
Anaconda napewno się pogodzcie:-) Kryzysy się zdażają nawet najlepszym:-) Powodzenia i cierpliwości :-)
Jasmina u nas z jedzeniem nie ma problemu ale Michał aniołkiem też nie jest:-( Dziś to poprostu nie wiem co w niego wstąpiło:-( Zasikał mi cały dywan poprostu nie chce wołać i mam już takiego nerwa że szok Jeden plus że postanowiłam dywan wyprać:-) Chociaż czysto mam:-)
Miałam tak ładnie posprzątane ale znów bałagan nie wyrabiam już... Michał znów zabawki wysypał:-( Ale jestem zła
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Madźka,cofnij o 610 stronek,ja przed świętami miałam remont kuchni i przedpokoju i świeżo po operacji byłam..
Drożdżóweczki pycha;-):-).
Drożdżóweczki pycha;-):-).
Podziel się: