reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka szok:szok: współczuję:no:

Anaconda witaj znów u nas:tak::-)
Jasmina mój Kuba też ostatnio coś z jedzonkiem na bakier:dry:

Ja miałam iśc na zakupy,ale zrezygnowałam. Nie dość,że leje to jeszcze takie wiatrzysko się zerwało:szok:

reklama
No a my po obiadku:-) Mężo przyszedł z pracy i mnie nerwi:angry::angry::angry: Mówi że zmierzła jestem i marudzę:wściekła/y: no najlepiej siedż cicho i się nie odzywaj:angry: Idę do sklepu bo zaraz go pogryzę:growl:

Madźka widze że miałaś przygody dziś:-( Biedna współczuję a tego majstra to normalnie za jaja powiesić niech teraz sobie rurę w dupe wsadzi:angry:
Anaconda napewno się pogodzcie:-) Kryzysy się zdażają nawet najlepszym:-) Powodzenia i cierpliwości :-)
Jasmina u nas z jedzeniem nie ma problemu ale Michał aniołkiem też nie jest:-( Dziś to poprostu nie wiem co w niego wstąpiło:-( Zasikał mi cały dywan poprostu nie chce wołać i mam już takiego nerwa że szok:angry::angry: Jeden plus że postanowiłam dywan wyprać:-) Chociaż czysto mam:-)
Miałam tak ładnie posprzątane ale znów bałagan nie wyrabiam już... Michał znów zabawki wysypał:-( Ale jestem zła:no:

reklama
Do góry