reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas też leje i zaczyna mocniej wiać, pogoda okropna i do tego jeszcze mój nastrój, może jakby było słoneczko to chociaż moje samopoczucie by się poprawiło

majster mi się przewiercił przez rure odprowadzającą wode z wanny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. wszystko zalane a hydraulika w sobotę na lekarstwo:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: k****, ja p*******:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Łoooo matko :szok: Madźka, ale majster :szok: by go drzwi :baffled: musisz zadzwonić do jakiegoś pogotowia hydraulicznego z całą pewnością mają dziś dzyżur :tak:

Tak to jest z remontami, że nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć, dlatego ja ich osobiście nie lubię, chociaż efekty po to oglądać lubię:tak::tak:

A ja jestem już po kłótni z Jaśminką o zupe :wściekła/y:. Jestem załamana ona naprawdę nic nie chce jeść. Ograniczone ma słodycze do minimum. Czy to możliwe żeby jej się w ciągu dnia nawet pić nie chciało???? Ona dzisiaj od rana zjadła tależ makaronu polany jogurtem z cukrem i jeszcze nic nie piła. No teraz zjadła troszkę dosłownie tyle co wróbelek zupy i wogle nie tknęła z niej warzyw.
Wogle to wydaje mi się że tylko ja mam taką jazdę z moją córką, Wasze dzieciaczki to należą do tych grzecznych, nie awanturujących się.... A moja to jest istny chodzący wielki 4-letni BUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
i to by było na tyle...:wściekła/y:

reklama
Jasminko uwierz nie tylko twoja córka ma takie jazdy:no: U mnie też odchodza różne sceny łącznie z rzucaniem sie po podłodze i płaczem aż do zanoszenia:wściekła/y: Koszmarrrrrrrrrrrr...

Do góry