reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka minęła nam spokojnie :tak: teraz poszłybyśmy sobie na spacerek ale przez tą pogodę sobie darujemy poza tym jak tylko wróci mężuś z pracy jedziemy do jego babci więc i tak będziemy na dworze :tak:

Marta
ale mi smaka narobiłaś uwielbiam pierogi ruskie:tak::-D

reklama
Gratulujemy postępów.:-)
Asiulinka dziękuję bardzo:-D:tak:

Anaconda super że Maja dobrze zniosła przeprowadzę i już się zaaklimatyzowaliście :tak:

Bodzinka scrapki świetne :tak:

Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.

I dla Amandy malutkiej co sie obraca też gratki:-) Moj ma już 4,5 miesiąca a nawet nie myśli o obracaniu:-(
Małagosiunia dziękujemy :tak: Twój maluszek też niedługo zacznie się obracać zobaczysz ;-) na każdego przyjdzie pora :tak:
Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.

A u nas kolejna kłótnia, już nie mam siły dalej tego ciągnąć, chyba nasze małżeństwo to jedna wielka pomyłka:-:)-:)-(
Pogoda okropna, Maja chce na spacer i w żaden sposób nie mogę jej wytłumaczyć,że na dworku pada deszcz i wyjść nie możemy:-:)-(
Anaconda współczuję Ci takiej sytuacji :-(

:-)cześć Wszystkim
ło matko ale nas tu dużo się zrobiło:szok:, czyżby był to najbardziej ciekawy wątek na tym forum. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

No po prostu swojski klimat u domówek więc zagęszczenie postępuje :-D:-D:blink::blink:
Aluśka - tobie też i udanej wizyty u Babci
:-):-):-):-):-) też tak sądzę:-):-):-):-):-) wesoło to tu czasem faktycznie jest, i raczej zawsze jest z kim słówko zamienić.
Narazie mykam, Dawid znowu stoi przy kanapie.... oj jak miło było jak była małym berbeciem leżącym....:-)

Dzień dobry.
U nas pogoda jaka jest każdy widzi.;-)
My dziś siedzimy w domku i sprzątamy.
A u nas kolejna kłótnia, już nie mam siły dalej tego ciągnąć, chyba nasze małżeństwo to jedna wielka pomyłka:-:)-:)-(
Oj, może to tylko przejściowe.Zobaczysz, za pare dni, nie będzie śladu po Waszej kłótni. I znów będziecie zakochaną parą.;-) Tego Wam z całego serca życzę.:tak:

Wróciliśmy z zakupów. Tragedia :szok::szok::szok: spodnie mieliśmy mokre po kolana :baffled:

anaconda tulę mocno. Zobaczysz będzie dobrze, to pewnie taki kryzys związany z nową sytuacją. Trzymam za Was kciuki!

reklama
Madzia odpadła:-) i całę szczęście bo już była nie do zniesienia:baffled: Wzięłam się za sprzątanie dokładne kuchni, ciekawe na ile starczy zaparcia:dry: Jak za okno patrzę to ciarki po plecach idą:oo2: A mój biedny mężo na dworze pracuje:szok: mam nadzieję że dziś nie. Jutro się wariat na mecz wybiera, już ich widzę po tym kibicowaniu:huh: Dobra mykusiam dalej sprzątac. Buziole;-)
Anaconda tulę mocno!!!!!!!!!!!

Do góry