reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie też ten pierwszy najbardziej..Musze jeszcze się nauczyć pisac ale nie wiem czy dziś mi się chce...No i musiałabym więcej fotek na kompa wgrać...Mój Mały nie chce spac...Zajmuje się tatą...
Jakbym nie zajrzała mówie DOBRANOC

reklama
Marta gratulujemy Juleczkowi kolejnego "kroczku";-) No i ta paczuszka fajna.:tak: (My nie dostaliśmy, no chyba, że jeszcze w drodze).:-)
My z Nestle pierwszy raz,nie wiem czy to ze szpitala czy ze stronki Nestle(skleroza),czy też za moją prośbą któraś Lipcówka wysłała:baffled:.I jeszcze segregator był z poradnikiem i przepisami.
ol/ ut jjni8oibBV V I*IC&<FBV<MN
Pozdro od Jula;-):-D a dopiero buszował w szufladzie(sam otworzył),jutro wkleję fotki

Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.
Anaconda i Ty tez tutaj:-)
Marta, gratki dla synka:-)
I dla Amandy malutkiej co sie obraca też gratki:-) Moj ma już 4,5 miesiąca a nawet nie myśli o obracaniu:-(
Michas dziś pierwszy raz nie spał w dzień i efekt był taki że o 19 poszedł spać:-) Jak miło spokój i cisza wieczorkiem:-) Normalnie chodził spać ok 21-22 więc dlatego taka jestem szczęśliwa:-)
Wojtuś juz też zasnął na noc także spokój mamy:-)
Mąz pity rozlicza i przed laptopem sieedzi a ja okupuje stacjonarny:-D
U nas wypłata dopiero 10 jest także nawet jeszcze o niej nie myślę:baffled::baffled:
Głodna jestem a chleba nie ma:-( A przypomniałam sobie że mam truskawki w galaretce w lodówce:-) Ale fajnie...
No nic ja mówię dobranoc i miłych snów dla wszystkich:-)

No nie wierzę minęło już 16 min od mojego ostatniego posta i żadnej odpowiedzi nie ma szok:-D Chyba wszystekie już pszły spaćku:-) To i ja mykam
Ps. Bodzia fotki super to pierwsze również mi się najbardziej podoba
I wszystkim dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego synka:-)
No to teraz już naprawdę do wyrka:-) Do juterka, M do pracy jedzie także będę z rańca:-)

U nas wypłata jest co tydzień, ale ostatnio to tak nam pieniądze poleciały na nieplanowane wydatki że najwyższa pora zacisnąć pasa, tym bardziej że przecież zaczynamy płacić rachunki:szok::szok::szok:
A teraz życzę dobrej nocki i do usłyszenia jutro

ol/ ut jjni8oibBV V I*IC&<FBV<MN
Pozdro od Jula;-):-D a dopiero buszował w szufladzie(sam otworzył),jutro wkleję fotki
Dziekujemy Jueczkowi za pozdrowienia.:-) My również go pozdrawiamy: bdjasd0789yugbh;-):-D:-D:-D
Grześ też po swojemu się przemieszcza i jest zainteresowany wszystkim co znajdzie się na jego drodze. Szuflady też otwiera.:tak::-)

Ja też już się żegnam. Dobrej nocy Wam wszystkim życzę.:blink:

reklama
Dzień doberek Kobitki:-)
U nas pogoda do niczego pada i wieje strasznie:angry: A mysłałam że trochę z dzieciakami pospaceruję...
Dziś jestem wyspana jak nigdy:-) Wojtuś spał całą noc i to pewnie dlatego:-)
M pita rozliczył i z tytułu że posiadamy 2 dzieci i że ja nie pracuję mamy do zwrotu 2865zł:szok: Aż mi się wierzyć nie chce że prawie cały podatek odzyskamy:-) Jak dobrze mieć dzieci hihihi
Dziś idę na ploty do sióstr więc nie będzie mnie:-) Już się boję ile będę musiała nadrobić:-) Ale dam radę
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę:-)

Do góry