reklama
Dziś pierwsza będe Ja
Dzień Dobry z samego rana
Mały w piżamce siedzi i baje oglada, ja po chlebek byłam, sniedanko zrobiłam, M do pracy wyprawiłam teraz ogarne mieszkano ale cud się stał i nawet nie mam bardzo dużo.Czuje sie troszke lepiej ale dziś siedzimy w domu żebym sie jutro gorzej nioe poczułaPokręce się na BB i do sprzątania:-)
Dzień Dobry z samego rana
Mały w piżamce siedzi i baje oglada, ja po chlebek byłam, sniedanko zrobiłam, M do pracy wyprawiłam teraz ogarne mieszkano ale cud się stał i nawet nie mam bardzo dużo.Czuje sie troszke lepiej ale dziś siedzimy w domu żebym sie jutro gorzej nioe poczułaPokręce się na BB i do sprzątania:-)
Ależ jestem złaPorobiłam scrabki i jasny szlag je trafił.Nie ma ich na kompieDobrze,ze większośc na blog wgrałam i do Wam pokazałam...Oj ten komputer mnie ewidentnie ostatnio nie lubi:---(A do tego jestem porządnie zaziębiona i nie ide na dzisiejsze spotkanie klasowe....Trudno się mówi i sprząta sie dalej....
Mały śpi
Mały śpi
Marta1981
Rodzyneczka
Ja z Dzień dobry i zaraz będę bo smrodek się wydobywa;-).
Bodzia,trzeba było Swojego zagonić do roboty to byś była zdrowa;-).
Bodzia,trzeba było Swojego zagonić do roboty to byś była zdrowa;-).
Małagosiunia21
Witam
Cześc kobity:-)
Bodzienka to do wyrka a nie sprzątasz:-) Olej to i się kuruj:-)
Dzieciaczki śliczne macie wszystkie:-)
Martka a te ziemniaki to ja nie robiłam nigdy:-) Ale spróbuje bo takl jak to czytałam to naszła mnie ochota właśnie na takie ziemniaki:-)
U nas spokój i cisza, Wojtek jeszcze sie dobrze nie obudził a Michał wcina wafelki:-) Żarłok jeden Ja zresztą też
Ależ wczoraj maiąłm miły wieczorek... Z moim M hihihi nareszcie.... Już myślałam że ta @ się nigdy nie skończy....
Muszę Wojtaska przewinąć bo właśnie chyba coś nakupkał
Bodzienka to do wyrka a nie sprzątasz:-) Olej to i się kuruj:-)
Dzieciaczki śliczne macie wszystkie:-)
Martka a te ziemniaki to ja nie robiłam nigdy:-) Ale spróbuje bo takl jak to czytałam to naszła mnie ochota właśnie na takie ziemniaki:-)
U nas spokój i cisza, Wojtek jeszcze sie dobrze nie obudził a Michał wcina wafelki:-) Żarłok jeden Ja zresztą też
Ależ wczoraj maiąłm miły wieczorek... Z moim M hihihi nareszcie.... Już myślałam że ta @ się nigdy nie skończy....
Marta1981
Rodzyneczka
Ale srajdochy z naszych bąbli.Ola tez przegoniło;-).Cześc kobity:-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
heja :-)
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
bodzinka szkoda ze potraiłaś scrapki :-( Musisz przetrzepać kompika ;-)
A Ja wam pokaże moje córcie na spacerku :-)
Oraz Ja z lewej ze szwagierką
A To jest moja pierwsza malowanka - Moja Wikusia
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
bodzinka szkoda ze potraiłaś scrapki :-( Musisz przetrzepać kompika ;-)
A Ja wam pokaże moje córcie na spacerku :-)
Oraz Ja z lewej ze szwagierką
A To jest moja pierwsza malowanka - Moja Wikusia
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
iwona,co tak skromnie?;-)
Jak Pipszyk wstanie wybywamy na miasto,bo mam kilka spraw do załatwienia.
Jak Pipszyk wstanie wybywamy na miasto,bo mam kilka spraw do załatwienia.
Podziel się: