reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
NOm Madźka szczegolnie ze tylko tydzien jest i co,,nic nawet nie gadamy ze soba,,tyle ze on z dziekciem cos tam pogada,,,niezle,,poprostu niexle....
robie obiad,,tzn drugi obiad,,a maz nie chcial,,,,
nie wiem gdzie sie stołuje,,albo u "której":szok:

:crazy:, ja zawsze przybieram taktykę na geparta - wrzeszczę na męża, że jak coś mu na wątrobie zalega to niech powie a nie kurczę będzie mi tu demonstracje urządzał - a ty babo siedź i się domyslaj o co chodzi :szok::szok:. Dziwni są:-p.

Eee, jedzenie to nie problem - wróci do domku i do wieczora późnego na bank zgłodnieje:-):-).

no kurcze ,tylko pozazdrościc,,trojka maluchow juz spi,,superrr maszz
Ostatnio sam jestem zdziwiony taką koleją rzeczy :-)Ale myślę że znam tego przyczynę. Zanim przyleciałem z hiszpanii i jak rozmawiałem z moją mamą przez telefon to nie za bardzo się słuchali i chodzili spać bardzo późno. Teraz jak jestem ponownie z nimi poświęcam im więcej czasu, chociaż czasami to jest trudne biorąc pod uwagę moją prace:sorry2: Wydaje mi się że teraz ze spokojem idą spać bo wiedzą że Tata jest przy niech i będzie już z nimi zawsze:-)

Ostatnio sam jestem zdziwiony taką koleją rzeczy :-)Ale myślę że znam tego przyczynę. Zanim przyleciałem z hiszpanii i jak rozmawiałem z moją mamą przez telefon to nie za bardzo się słuchali i chodzili spać bardzo późno. Teraz jak jestem ponownie z nimi poświęcam im więcej czasu, chociaż czasami to jest trudne biorąc pod uwagę moją prace:sorry2: Wydaje mi się że teraz ze spokojem idą spać bo wiedzą że Tata jest przy niech i będzie już z nimi zawsze:-)

kurczę pirrllott, serce rośnie jak się Ciebie czyta:-):-):tak::tak:. fajny tata jesteś, serio serio;-):-D

reklama
kurczę pirrllott, serce rośnie jak się Ciebie czyta:-):-):tak::tak:. fajny tata jesteś, serio serio;-):-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję:sorry2: Ale wydaje mi się czasami że nie jestem za dobrym tatą. Czasami idąc spać i jak leżę obok nich i patrzę na nich, przypomina mi się to jak podniosłem głos, że jeden z nich musiał stać w koncie i że zakazałem czegoś za karę to mi się robi źle:-( Ale zanim zasnę jeszcze je wycałuję po główkach i zasypiam szczęśliwy:tak:

Do góry