reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c28 - Tak Jaśminka ma dzisiaj imieninki:-) ale o tym nie wie:-D. Będzie obchodziła jutro razem z tatusia urodzinami.
Dziękujemy za życzenia.:-):-):-):-):-)

Najlepsze, najcieplejsze i najsłodsze wszystkiego najlepszego dla Jaśminki :-):-):tak::tak:.

Witajcie dziewczynki :-) U nas pogoda piękna:-D Zaraz pędzimy dzieci wybiegac. Ale mam dobry humorek :-p
\

Ja też dzisiaj tryskam optymizmem i mam nadmiar energii normalnie:szok::-D. Zaraz chyba obskoczę zaległe zmywanko w kuchni i może ciasto nawet zrobię?? przy niedzieli, a co! na bogato :-D:tak:. My też po spacerku piękniutkim, Szym po seansie w solarium grzecznie przemowy ćwiczy do misiów-pszczółek na karuzeli :-D:-D.

Marta, mam jeszcze dla ciebie na NK fanów BMW, łódzkiego ŁKS-u i Widzewa :rofl::-D.
Do wieczorka pewnie mamuśki:cool2:

reklama
Madźka27- może pisałaś na regionalnym, ale nie pamiętam, z której części Łodzi jesteś?

jasmina111 - wszystkiego najlepszego dla córeczki :tak:

Madźka27- może pisałaś na regionalnym, ale nie pamiętam, z której części Łodzi jesteś?
A pisałam, pisałam:tak::tak:. Hmmm, to stare polesie jest, albo już centrum:confused::confused:, koło Manufaktury mieszkam :-D:-D. Strasznie niemrawe te łódzkie mamy:nerd:, głucho tam jak w studni. Trzeba by jakoś rozdmuchać tamten watek

Witajcie kochane! My też pospacerkowani, obiadek zjedzony i kawusia wypita:-) Madzia śpi więc chłpcy poszli na boisko piłkę pokopac:-p A ja luuuuuzik:-D

A pisałam, pisałam:tak::tak:. Hmmm, to stare polesie jest, albo już centrum:confused::confused:, koło Manufaktury mieszkam :-D:-D. Strasznie niemrawe te łódzkie mamy:nerd:, głucho tam jak w studni. Trzeba by jakoś rozdmuchać tamten watek

Staram się jak mogę ;-) Nawet sobie link do wątku w sygnaturkę wrzuciłam, by był bardziej widoczny ;-):-D
Może latem uda się zorganizowac jakieś spotkanko w którymś z dużych parków :tak:

Jaśminko,dużo zdrówka od E-kuzynów Olka i Julka i e-cioteczki Marty
84.gif
89.gif

Witajcie..
My w domku,ja zdycham,,było do 5 rano picie tance i super zabawa...dopkoki moj m sie ze mna poklocil:zawstydzona/y::wściekła/y::angry:.....jakos wyszlo,,i tyle,,bo ja zamknelam drzwi do domu i on nie mogl wejsc spac,,ale to,ze uciekl gdzies z kolega,a my wszyscy zostalismt to nic,,
nie odzywamy sie do sibie--kipesko,,,ale moze inaczej sie potocza sprawy...

Jaśminko,dużo zdrówka od E-kuzynów Olka i Julka i e-cioteczki Marty
84.gif
89.gif
my tez do zyczen sie dolaczamy...

zmykam robic kolacje i spac,,,

reklama
19041313098.jpg

taki "czysty" wrócił Adrianek z boiska. Wszystko do prania:szok:
19330913099.jpg

Madziunia słoneczna:-D Na więcej zdjęc zapraszamy na nasze blogaski:tak:
Oj Ewcia tulę mocno! Będzie dobrze!
Adrianek już psi a Madzia rządzi:baffled: Id e na CSI;-)

Do góry