reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak Lolo zasypia po południu ostatnimi czasy;-)
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Dzięki Agatka, a tak na niego wpadłam przypadkiem;-)
Mamo Laluni, współczuje...My też to przerabialiśmy niedawno.Czwórki szły, teraz wylazła ostatnia ale mały i tak jakis niespokojny..Czyżby trójki szły:confused::confused:

reklama
Tylko prosze nie zwracajcie uwagi jak moje dziecię wygląda...Po domu ostatnio wyciągam same sfatygowane rzeczowniki...A rajsopki po godzinie wyglądają jakby nimi froterował wszystkie konty:baffled::baffled::baffled:

dzień dobry:-)
Deszczowo dzisiaj że ho ho.
Dawidek usypia przy cycu, idą mu górne jedynki no i zaczyna się jazda bez trzymanki...
Dzisiaj przyjedzie do mnie koleżanka i zostaje na noc. Oj pogadamy sobie.
M wyjechał do Londynu na 4 dni, oczywiście do pracy... już mi tęskno.
Idę przełożyć Dawidka do wózka

Ja mam zaprzyjazniony lumpeksik, moja kumpela tam pracuje i takie cudowne rzeczy wybiera dla Natalki, czasem calkiem nowe, nie rozpakowane, ze wszyscy pytaja gdzie kupuje dzieciece ubranka

Dzień dobry wszytskim!:-) Dziękuję za komplemety:-D Pogoda u nas taka mokra. Nie pada ale jakoś tak wilgotno jest:baffled: Trzeba jednak wyjśc bo mali marudzą, a ja muszę do apteki. Zatoki mi się odzywają i łeb mnie boli:angry: Idę szybką kawkę wypic i zmykam :tak:

Sikoreczko - oj współczuję jak rozchulają się te zatoki. Dużo zdrówka.
Bodzinko - fajniutki ten Twój synek. Normalnie nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie jak mój Smyk taki urośnie.

jasmina szybko ci zleci;-) nie obejrzysz się a już będzie ci pyskował...mój już potrafi pokazać co nieco:dry::baffled:

obiadek już mam gotowy, zaraz położę małego
i luzzzzziiikk będzie na chwilke:-p:zawstydzona/y::-) a potem do pracy :tak: och jak ja się ciesze,że mogę się choć na 2 godzinki wyrwać do pracy:happy2: bardzo dużo dobrego to mi przynosi:tak:

reklama
Do góry