reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też byłam na szmatkach:-) 8 sweterków dla mnie, dwa golfy dla Małego i 12 zł. Więc z wczorajszymi zapupami 9 swetrów, dwie bluzki, dwa golfiki, dwie kraciaste koszule i 20 zł...Kocham lumpeksy ale bez dziecięcia...Zrobił taki cyrk....

reklama
Dzień dobry wszystkim:-) u mnie mokro i wietrznie do niczego mała śpi bo taka z niej maruda że szok a wszystko przez zęby:-(.Ja tez wczoraj byłam znów na szmatach tyle że z moim M no i on bardzo zadowolony z zakupów ja tez i Jula myśle że też:-D
Kurde pokazałabym wam co kupiła tylko jak sie robi żeby było takie duże zdjęcie a nie taki pyrtuś jak mi zawsze wkleja? czy może musze zmienic format w aparacie na większy?:confused:
MARTA1981 no no widze że zakupki udane a Julianek przesłodki no i do ciebie bardzo podobny:tak:
My ze starym podobne do siebie a dzieci mieszane:-D.
Co do zdjęc to mój aparat też robi po 2 mega ale ja obrabiam na Nero Photo coś tam i zmieniam rozmiar albo przucinam(po co ściany oglądać jak na środku jest najważniejsze;-))

buuuuu a ja tych zdjęć nie widzę, i muszę się namęczyć, naklikać żeby je odpalić i nie każde chce się otworzyć buuuuuuu, :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ja całe mieszkanko poodkurzałam, bo już koty latały.:zawstydzona/y: Dzieci (i siebie) nakarmiłam obiadkiem. Teraz zmykam troche się pobawić z tymi moimi szkrabami.:-)

Ja też chętnie wybrałabym się na szmatki, ale z dwójką dzieci to nie za bardzo da radę.:baffled:

Do góry