reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malutki śpi więc jak pisałam wcześniej mam wolne;-)

Marta pokaż pokaż......

Dziewczyny wy wszystkie chodzicie na te ciuszki i fajne rzeczy kupujecie a jak jak wejdę gdzieś do takiego sklepu, to się odnaleźć nie mogę.... nie umiem tam nic ciekawego znaleźć:no: jak wy to robicie:confused:

Kupiłam też 3 zabawki,gumowego królika do gryzienia dla Julka,Baza Astrala z rakietą świecącą na samochodzie(z Toy Story) i pomarańczowego pluszowego ludka z Persila,jak sie pociągnie za ręce to drży:tak:.

Dzień dobry wszystkim:-) u mnie mokro i wietrznie do niczego mała śpi bo taka z niej maruda że szok a wszystko przez zęby:-(.Ja tez wczoraj byłam znów na szmatach tyle że z moim M no i on bardzo zadowolony z zakupów ja tez i Jula myśle że też:-D
Kurde pokazałabym wam co kupiła tylko jak sie robi żeby było takie duże zdjęcie a nie taki pyrtuś jak mi zawsze wkleja? czy może musze zmienic format w aparacie na większy?:confused:
MARTA1981 no no widze że zakupki udane a Julianek przesłodki no i do ciebie bardzo podobny:tak:

Acha ja to nałogowiec jak chodzi o szmaty mogłabym tam być dzień w dzień tylko miejsca w szafie brak:baffled: a Julce tyle nakupiłam że połowa ani razu nie była ubrana a teraz już małe i na strychu:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny mam pytanie? moja Jula b często drapie sie po uszku tylko jednym no i od czasu do czasu wychodzi jej z tegouszka taki korek woskowiny . Niewiecie czy to grożne no i może jest coś co by jej te ko rk i rozpuściło to wtedy by ją nie swędziało?

reklama
Do góry