reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Reniferku ja nie chcę straszyć,ale naprawdę jest dużo biegania. Chociaż przy Natalce tak nie miałam:baffled:. Może dlatego,że ona była wolniejsza i ostrożniejsza, a Kuba to " mały wariat" pędzi jak szalony,a jak upada to zamyka oczy i leci " na łeb na szyję";-):-D:-D:-D. Zanim dobrze opanuje nową umiejętność to jeszcz się trochę nabiegam.
Natomiast co do szczepienia wydaje mi się,że tak. bo Mikołaj ma azs prawda,a to nie ma nic wspólnego ze szczepieniem,ale może sie mylę:confused::baffled: Najlepiej jak zapytasz lekarza:tak:

Momojuli to niedługo podzielisz mój los;-):-D. Chociaż twoje dzieciatko to dziewczynka to może nie będzie tak latać jak mój młody:-p

Kuba jeszcz spi, Natalka lekcje odrobiła....och jak przyjemnie:cool2:

Może w środę zajrzę do jakiegoś lumpexu, na razie będą te co mam tylko do pokoju Mai przydałyby się nowe krótsze, bo ten pokoik jest tyciusieńki i nie chcę go dodatkowo przytłaczać.
Smutno mi bo od czwartku nie będę już miała neta i ciekawe w jakim czasie załatwimy sobie nowy:-:)-(

Witam popołudniowo! M dzisiaj wrócił wcześniej z pracy, no i co z tego skoro leży na kanapie i chrapie:wściekła/y: Madzia się wścikła, bo non stop mi płacze i to nie wiadomo o co:baffled: Chyba o pogodę:dry: A jeszcze jej oczko od rana ropieje:-( wcale mnie to nie cieszy:dry: Na zyrtecu jedzie od zeszłego tygodnia. Grrrrrrrrrr... Dobrze że ADuś wraca do zdrowia:tak:

My po obiadku. Macius oglada bajke, a Grzes szuka zebow.:-D
U mnie sniegu juz ani sladu -deszcz zmyl wszystko.:baffled:

Bodzinka ogrodniczki fajne, a Ty sliczna.:-)

Sikoreczka to dobrze, za z Adriankiem juz lepiej, tylko teraz Madzia. Ty to sie nie nudzisz.:dry: Duzo zdrowka.

asiulinka ale w tej Polsce różnice, u ciebie śniegu brak a u mnie zasypane
Spakowałam już jedno pudło i mam zamiar zabrać się za spakowanie jeszcze jednego, nie chce wszystkiego zwalać sobie na koniec

No jestem troche to zeszło no ale jeszcze ptaszkom dałam okruszki no i pranie pościągałam no i zrobiłam sobie zdjęcie zimy no bo takiej to już długo nie widziałam:tak:
IWONAC 28- no niewiem czy mniej bo Julka to dziczek nie z tej ziemi:-D szaleje strasznie choć zawsze jak ktos przyjdzie to grzeczna:baffled:
SIKORECZKA- to widze że twoja niunia taka sama dziś jak moja-ryczy i ryczy wszystko jej nie pasuje a mnie chce trafić:angry::angry::angry::-D
BODZINKA no to bardzo fajne i chyba niegniewasz się że spytałam czy używane czy nowe:confused: a w sumie pytać zawsze można - no nie:confused:?
ANACONDA- pakuj się pakuj bo jak ja bym sie wyprowadzała to chyba ze szczęścia spakowałabym się tydzień wcześniej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ASIULINKA z chęciom się z tobą śniegiem podziele bo umnie to aż strach z domu wyjść:tak:

reklama
hej wam..

ja dzsiaj w pracy,,j mialo byc malo,a tu nadgodzin dowlailit yle,ze ohoh,,
Teraz 3 kobiałki an chorobwym i beda mi wpychali zastepstwa,bo mam mało zajec..no ale coz dobrze,ze za to placa cos,,,to moge chodzic..byle nie za dlugo...

My juz po obiadku,ide poczytac co u was,,
Musze tetsy przygotowac na jutro,a jutro RADa(znowu,blllee),,i na noc jade do szwagierki,bo wlosy bedziemy mi robily,,,achhh,,caly dzien zalatany,,,:-p

Do góry