reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

inna od rana taki nastrój..spokojnie kochana szkoda nerwów:tak:
Ewcia miłej pracy:-)
jaśmina będziesz musiała przyzwyczaić sie do nocnych lotów:tak:
A u nas słoneczko wyglada

reklama
katrinm - w ciagu dnia to tak nie slychac...ten byl poprostu taki duzy. A jak tam pakowanie?
Inna - co dzisiaj zawinili osobnicy plci brzydkiej?

jaśmina to dobrze że nie słychać ich tak.A pakowanie dobrze.Myślałam że pójdzie o wiele gorzej.No ale dzięki mamaie tak mi sprawnie poszło bo Grzesiaczkiem się zajeła:tak::-)

Nie wiem dziewczyny co mi jest, ale żołądek odczuwam nadal i dzisiaj znowu zrobię sobie dietę lekkostrawną. Całe szczęście że (odpukać) już nie biegam do kibelka. Mam nadzieję,że mi szybko przejdzie, bo dzisiaj już się lepiej czuję, no i kawę wypiłam - co mnie postawiła na nogi, bo wczoraj to na samą myśl o kawie pobiegłam do łazienki:tak::tak::tak:

Witam.Ja zaraz zmykam do gina..... Pozniej sie odezwe.A co do zdjec dziekuje w imieniu Vanesski :) Powinno byc ich 5 tzn jest tyle wstawionych. Buziaki!

No dziewczynki widze,że juz na nóżkach:-):-)ja na moment musze odsapnąć..Mieszanie wygląda jak po tajfunie....
No a mnie czeka jeszcze pranie spacerówki małej i doprowadzenie dużego wózka do stanu używalności.No i musimy poszukać komisu...No i pa wózku..Troche mi smutno bo jeził nim Lolo noworodzio..

Witam poniedziałkowo :)

Do mnie w nocy zawitała niechciana przyjaciółka :dry:

Inna - napisz, kochana, co się dzieje....

Iwonka - powodzenia u gina!

Ewcia - powodzenia w szkole po przerwie :)

reklama
Wiecie, ja już po prostu mam dosyć wszystkiego...Z J. w ogóle już nie umiemy się dogadać, każda nawet najmniejsza próba rozmowy kończy się mega kłótnią...Pada wiele nieprzyjemnych słów...Myślałam, że coś się zmieni, ale zamiast być lepiej jest coraz gorzej...A ja już nie mam sił, żeby z tym walczyć...
Widocznie to nie była prawdziwa miłość............................................................

Do góry