reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor.
My dzis bylismy u mojej mamy.

I u mnie byl dzis rosolek a na drugie piers z kuraka z ziemniaczkmi i surowka .W koncu byli goscie.Dziewczynki sie wybawily.A teraz dziecko spi:sorry: a najlepsze jest to w jakiej pozycji znow zsnela:baffled:juz nie wiem czym mam sie smiac czy plakac:szok::-DWczesniej zakladala inny nocnik na glowe a to jest ten co wczoraj sobie wybrala w sklepie:tak:no i widac do czego jej posluzyl:rofl2::rofl2::rofl2::baffled::baffled::baffled:

:-D:-D:-D Twoja cora ma super pozycje do spania.:tak:

Dla wszystkich dzisiejszych Jubilatów (Vici i jej męża i męża innej) 100 lat
29.gif
I my przylaczamy sie do zyczen.:tak:

Marta ladne zmiany.:-)

A Maciek nie chce spac.:baffled: Juz wykapany, w pizamce siedzi z nami w duzym pokoju i mowi, ze on nie chce spac. A ciagle ma katar.:angry:Nie wiem jak go przekonac, zeby poszedl sie polozyc. Nie chce uzywac sily, ale jeszcze troche i bede musiala wykorzystac, ze jestem starsza i silniejsza.

A ja dziś umieram, nie wiem czym ale strasznie się zatrułam i wczoraj pól nocy spędziłam w łazience,już potem to nie miałam siły wrócić do łóżka, dzisiaj nic nie jadłam bo cały dzień boli mnie żołądek, oj jak strasznie sie czuję:-:)-(

A moj synio juz wykapany i full wypas zrobiony na nim,,tak to nazywam.
Teraz platki je i serek...a ja na BB,,,na chwilke,,
Anaconda zdroweczka kochana,
Iwonka Vanesska jak zwykle super sliczna na zdjątkahc,no i pozycje to ona ma the best w zasypianiu,,a ten jej kapelusz,hihi,,bajerowy,,,

No to na dziś koniec:-)
iwonka Vanesska śmieszne pozycje przybiera:-)A nowy nocnik do spania sł€ży;-)
Marta suwaczki i avatarek śliczny:-)
Ewcia koniec lenichowania;-)
nommmmm,,,koniecc,,,ale lipa,,,jeszcze chce,,hhh

Kurcze,jeszcze 100 i będę miała 1000 postów:tak::-).
nono gnaj maleńka,,,

Soczek zrobiony,naczynia pomyte;-).Pora wziąść się za naukę.Trzymajcie kciuki,jutro 2 poprawki.:tak:
oczywiscie ze bedziemy trzymałay,,beda zalicozne jak nic,,,,powodoznkaaa:tak::-)

Marta ty soczek robisz gotujac warzywa??
bo ja surowe wkładam i miksuje,,,,na soczek,,,aaa gotowane to chyba na papke taka raczej:sorry:

anaconda zdrówka życzę

Iwonka ale Ci laska w domu rośnie. Śliczna ta Twoja córa :tak:

Ewcia, asiulinka u Wasniedziela wyjściowo gościnna :tak: to super, ja dziś siedziałam cały dzień w domku, tylko mały spacerek zaliczyliśmy.

A ja mówię dobranoc. Jeszcze pokręcę się po BB, ale już teraz życzę Wam spokojnej nocki.

reklama
Do góry