reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorowo

Dużo naskrobałyscie dziś dziewczęta:-DJa poczytałam i sie zamotałam co napisać:baffled:
Dzień był pracowity:tak:Pobiegaliśmy trochę po sklepach bo trzeba było co nieco kupić do nowego mieszkanka bo nic prawie nie mieliśmy:-(Na ale większość rzeczy załatwiona:tak:Jutro mama przyjeżdża to zjmie sie Grzesiaczkiem a ja spokojnie będę dalej pakowała:-)
Grzesiaczek już gorączki nie ma ale kupki często robi i strasznie znów sie ślini.Oby te ząbki już wyszły.
Sikoreczka włoski fajne:-)Mała w sukieneczce prawdziwa księżniczka:-)
Jejku..i zapomniałam co jeszcze miałąm napiać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gratuliję zdanych egzaminów:tak:

Hej,,,
a ja siedze jeszcze,,,buu
kumpela poprosila mnie abym jej pomogła w zadnaiu informatycznym,bo ja nauczyciel informy tez,,i tak zesżło,ponad godiznkee

Sewa ja od pon do pracy juz ide....buyu,tez and tym ubolewam,,,
inna wielkie gratulacje,,
agatko nie zapomomnimy nie martw sie...
sikoreczka super,ze maly zjada cytrusy,ja z moim nie amm problemow,,wcina cytrusy az sie trzesie,,hihi..no Adrianek bardzod zileny...
alus dobranoccc

apdam i ja spac,,dobranoccc

tadam, tadam:-)

juz jestesmy u tatusia...
Podroz minela nawet spokojnie nie biorac pod uwage ewakuacji lotniska w Gdansku rebiechowie. Jakis pasazer pozostawil walizke przy stanowiskach nadawania bagazu.
Potem okazalo sie ze bramka ktora wychodzilismy do samolotu (1 pietro) nie ma windy:wściekła/y:. Oczywiscie nie bylo chetnych by pomoc zniesc mi wozek, poprosilam jednego pana a on okazal sie Anglikiem. Zaraz pocwiczylam angielski:tak:. W samolocie spokojnie Jasminka grzeczna, Dawidek tez. Ale przy odbiorze bagazu w London-Luton to byla jazda!!!! Dawida mialam w nosidelku ale i tak bylo mi trudno zdejmowac walizki :-(z tasmy. Lotnisko wielkie. Potem czekaly nas jeszcze 4 godziny w samochodzie. Jasmina spala Dawid dawal czadu. Wszyscy bylismy padnieci.
Domek jest fajniutki: dwa wejscia, na parterze kuchnia i duzy pokoj, na pietrze lazienka i dwa pokoje.
Duzo moglabym tu jeszcze pisac...
Oj jest mi dobrze;-):-)

pozdrawiam wszystkich

Witam sobotnio.Wyniki będą we wtorek z wczorajszego egzaminu,może tym razem się uda;-):tak:.Pojechał wczoraj do Rosmanna po Calgon do pralki i kazałam kupić deserek Bobovity
mor_ban_win_d.gif
on jest taki sam jak Gerbera po 6-tym m-cu i Julkowi bardzo smakuje:tak:.To zgadnijcie co kupił... i patrzył żeby nie wziąść z indykiem.I do tego jeszcze sok Bobofrut po 12-tym m-cu.:no:Wytłumaczył się tym,że już zamykali sklep.:tak:

Witam i zaraz zmykam..
Inna gratuluje zdanego egzaminu.Idzisz jak burza kochana.
Katrinm dobrze,że małemu lepiej.
Leika odezwij się!!!!
Jasmina ciesze się razem z Tobą.
Zmykam bo M marudzi,że od rana internet..
Och jak on nic nie rozumie;-);-)

Dzień dobry!

jasmina super, że już jesteście razem, no i fajnie, że podróż minęła w miarę spokojnie :tak:

sikoreczka brawa dla Adrianka. Jędrek też nie za specjalnie przekonany do owoców cytusowych :baffled:

Marta rety :szok: ale Ci mąż zakupy zrobił :baffled:

reklama
Witam sobotnio. Ja już mam Natalkę w domku( bardzo się cieszę). Jest chora,ale bierze antybiotyk,wiec mam nadzieje,że szybko jej przejdzie.
Sikoreczka fryzurka super,a sukieneczka dla Madzi super i jak mała pięknie w niej wygląda:tak:
Jasmina trochę nerwów w podróży,ale wreszcie jesteście razem:tak:
Inna gratuluję:-)
Sewa dobrze,ze się wyrwałaś trochę z domu:tak:
Ewcia koniec leniuchowania czas wracać do pracy;-):-p

NO i nie wiem co jeszcze miałam napisać:sorry:
Witam nową mamę Aluśka:) witaj:-)( bo ty nowa jesteś tak?? czy mnie się coś wydaje:confused:, bo już sama nie wiem)

Do góry