reklama
katrinm5
Fan(ka)
Witam wieczorowo
Dużo naskrobałyscie dziś dziewczęta
Ja poczytałam i sie zamotałam co napisać
Dzień był pracowity
Pobiegaliśmy trochę po sklepach bo trzeba było co nieco kupić do nowego mieszkanka bo nic prawie nie mieliśmy:-(Na ale większość rzeczy załatwiona
Jutro mama przyjeżdża to zjmie sie Grzesiaczkiem a ja spokojnie będę dalej pakowała:-)
Grzesiaczek już gorączki nie ma ale kupki często robi i strasznie znów sie ślini.Oby te ząbki już wyszły.
Sikoreczka włoski fajne:-)Mała w sukieneczce prawdziwa księżniczka:-)
Jejku..i zapomniałam co jeszcze miałąm napiać

Gratuliję zdanych egzaminów
Dużo naskrobałyscie dziś dziewczęta

Dzień był pracowity

Grzesiaczek już gorączki nie ma ale kupki często robi i strasznie znów sie ślini.Oby te ząbki już wyszły.
Sikoreczka włoski fajne:-)Mała w sukieneczce prawdziwa księżniczka:-)
Jejku..i zapomniałam co jeszcze miałąm napiać

Gratuliję zdanych egzaminów

E
Ewcia81
Gość
Hej,,,
a ja siedze jeszcze,,,buu
kumpela poprosila mnie abym jej pomogła w zadnaiu informatycznym,bo ja nauczyciel informy tez,,i tak zesżło,ponad godiznkee
Sewa ja od pon do pracy juz ide....buyu,tez and tym ubolewam,,,
inna wielkie gratulacje,,
agatko nie zapomomnimy nie martw sie...
sikoreczka super,ze maly zjada cytrusy,ja z moim nie amm problemow,,wcina cytrusy az sie trzesie,,hihi..no Adrianek bardzod zileny...
alus dobranoccc
apdam i ja spac,,dobranoccc
a ja siedze jeszcze,,,buu
kumpela poprosila mnie abym jej pomogła w zadnaiu informatycznym,bo ja nauczyciel informy tez,,i tak zesżło,ponad godiznkee
Sewa ja od pon do pracy juz ide....buyu,tez and tym ubolewam,,,
inna wielkie gratulacje,,
agatko nie zapomomnimy nie martw sie...
sikoreczka super,ze maly zjada cytrusy,ja z moim nie amm problemow,,wcina cytrusy az sie trzesie,,hihi..no Adrianek bardzod zileny...
alus dobranoccc
apdam i ja spac,,dobranoccc
jasmina111
Fan(ka)
tadam, tadam:-)
juz jestesmy u tatusia...
Podroz minela nawet spokojnie nie biorac pod uwage ewakuacji lotniska w Gdansku rebiechowie. Jakis pasazer pozostawil walizke przy stanowiskach nadawania bagazu.
Potem okazalo sie ze bramka ktora wychodzilismy do samolotu (1 pietro) nie ma windy
. Oczywiscie nie bylo chetnych by pomoc zniesc mi wozek, poprosilam jednego pana a on okazal sie Anglikiem. Zaraz pocwiczylam angielski
. W samolocie spokojnie Jasminka grzeczna, Dawidek tez. Ale przy odbiorze bagazu w London-Luton to byla jazda!!!! Dawida mialam w nosidelku ale i tak bylo mi trudno zdejmowac walizki :-(z tasmy. Lotnisko wielkie. Potem czekaly nas jeszcze 4 godziny w samochodzie. Jasmina spala Dawid dawal czadu. Wszyscy bylismy padnieci.
Domek jest fajniutki: dwa wejscia, na parterze kuchnia i duzy pokoj, na pietrze lazienka i dwa pokoje.
Duzo moglabym tu jeszcze pisac...
Oj jest mi dobrze;-):-)
pozdrawiam wszystkich
juz jestesmy u tatusia...
Podroz minela nawet spokojnie nie biorac pod uwage ewakuacji lotniska w Gdansku rebiechowie. Jakis pasazer pozostawil walizke przy stanowiskach nadawania bagazu.
Potem okazalo sie ze bramka ktora wychodzilismy do samolotu (1 pietro) nie ma windy

Domek jest fajniutki: dwa wejscia, na parterze kuchnia i duzy pokoj, na pietrze lazienka i dwa pokoje.
Duzo moglabym tu jeszcze pisac...
Oj jest mi dobrze;-):-)
pozdrawiam wszystkich
Marta1981
Rodzyneczka
Witam sobotnio.Wyniki będą we wtorek z wczorajszego egzaminu,może tym razem się uda;-)
.Pojechał wczoraj do Rosmanna po Calgon do pralki i kazałam kupić deserek Bobovity
on jest taki sam jak Gerbera po 6-tym m-cu i Julkowi bardzo smakuje
.To zgadnijcie co kupił...
i patrzył żeby nie wziąść z indykiem.I do tego jeszcze sok Bobofrut po 12-tym m-cu.
Wytłumaczył się tym,że już zamykali sklep.

Marta1981
Rodzyneczka
Jasmina,to dobrze,że jesteście wreszcie razem
.

Witam i zaraz zmykam..
Inna gratuluje zdanego egzaminu.Idzisz jak burza kochana.
Katrinm dobrze,że małemu lepiej.
Leika odezwij się!!!!
Jasmina ciesze się razem z Tobą.
Zmykam bo M marudzi,że od rana internet..
Och jak on nic nie rozumie;-);-)
Inna gratuluje zdanego egzaminu.Idzisz jak burza kochana.
Katrinm dobrze,że małemu lepiej.
Leika odezwij się!!!!
Jasmina ciesze się razem z Tobą.
Zmykam bo M marudzi,że od rana internet..
Och jak on nic nie rozumie;-);-)
Marta1981
Rodzyneczka
Bodzia,śniło mi się że Cie odwiedziłam.
.A swojemu powiedz,że nie ma neta=nie ma s...u;-).

reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam sobotnio. Ja już mam Natalkę w domku( bardzo się cieszę). Jest chora,ale bierze antybiotyk,wiec mam nadzieje,że szybko jej przejdzie.
Sikoreczka fryzurka super,a sukieneczka dla Madzi super i jak mała pięknie w niej wygląda
Jasmina trochę nerwów w podróży,ale wreszcie jesteście razem
Inna gratuluję:-)
Sewa dobrze,ze się wyrwałaś trochę z domu
Ewcia koniec leniuchowania czas wracać do pracy;-)
NO i nie wiem co jeszcze miałam napisać
Witam nową mamę Aluśka
witaj:-)( bo ty nowa jesteś tak?? czy mnie się coś wydaje
, bo już sama nie wiem)
Sikoreczka fryzurka super,a sukieneczka dla Madzi super i jak mała pięknie w niej wygląda

Jasmina trochę nerwów w podróży,ale wreszcie jesteście razem

Inna gratuluję:-)
Sewa dobrze,ze się wyrwałaś trochę z domu

Ewcia koniec leniuchowania czas wracać do pracy;-)

NO i nie wiem co jeszcze miałam napisać

Witam nową mamę Aluśka

Podziel się: