reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
I MY Z ZUZIULKIEM ZYCZYMY WESOLYCZ SWIAT I MOKREGO DYNGUDA ;D
Pycha
mama Mai i Marty
hej kobietki!!!
to co naklikałyście nadrobie po świetach a teraz tylko wpadłam powiedzieć że wszystko dopiete na ostatni guzik, tak mi się wydaje, : bo rano to juz miałam watpliwości jak to będzie czy straczy jedzenia itp. Mężus zmywa kilka ostatnich garów, ja zmyję podłoge w kuchni i możemy się kąpac i spać. A jutro wielki dzień Mai, nie wiem jak wstaniemy , bo już na 1030 w kościele, a ja jestem padnięta.
to co naklikałyście nadrobie po świetach a teraz tylko wpadłam powiedzieć że wszystko dopiete na ostatni guzik, tak mi się wydaje, : bo rano to juz miałam watpliwości jak to będzie czy straczy jedzenia itp. Mężus zmywa kilka ostatnich garów, ja zmyję podłoge w kuchni i możemy się kąpac i spać. A jutro wielki dzień Mai, nie wiem jak wstaniemy , bo już na 1030 w kościele, a ja jestem padnięta.
Życzymy wszystkim Wam radosnych i wesołych Świąt, mokrego dyngusa i oczywiście fajowskiego zajączka!!!!!!!
Hej. Witam w spokojny dzionek. Nie sprzatalam , nie mylam okien, nie czyscilam dywanow, wesolo upieklam jeden pyszny sernik, zrobilismy sobie duuuzo czasu, siedzximy z dziecmi i rozkoszujemy sie. Czego i wam kochane zycze. :laugh:
L4dY-bIrd
doula
Czesc dziewczyny ...pzrepraszam was bardzo ...że tak pozno ale niemialam jak wczesniej , głupio mi etraz >
Kochane moje ciotki klotki internetowe :-*
życze wam i waszym rodzinom
zdrowych , wesołych i słonecznych świąt Wielkiej Nocy .
Kolorowego jajeczka , bryknietego zajaczka i mokrego smingusa.
życze wam i waszym rodzinom
zdrowych , wesołych i słonecznych świąt Wielkiej Nocy .
Kolorowego jajeczka , bryknietego zajaczka i mokrego smingusa.
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki, ja dopiero dzis skladam zyczonka, ale wierze ze swieta sie udaly.....................chociaz pogoda u Nas straszna!!!!!!!
Wszystkiego naj naj, duzo rodzinnego ciepla, nie tylko od Swieta, moc caluskow sklada joaska z Kubusiem!!!!!
Wszystkiego naj naj, duzo rodzinnego ciepla, nie tylko od Swieta, moc caluskow sklada joaska z Kubusiem!!!!!
reklama
Oj babeczki u nas od rana mokro Noe wstał zalany od góry do dołu ;D
A potem panowie z szlałfem biegali :
Nie wiem jak wy ..ja po świętach na diete przechodze :-[
Razem z Przemkiem to stwerdziliśmy (w końcu dotarł ) ale narazie zmykam na pyszny serniczek ;D
Mokrego dyngusa ;D
A potem panowie z szlałfem biegali :
Nie wiem jak wy ..ja po świętach na diete przechodze :-[
Razem z Przemkiem to stwerdziliśmy (w końcu dotarł ) ale narazie zmykam na pyszny serniczek ;D
Mokrego dyngusa ;D
Podziel się: