reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
A to nasze dane:
anusiakanusia, corcia Zuzia,
urodzona 21 stycznia 2006, godz 01.05,
w 41t,4d
waga 3670, dl 51cm
anusiakanusia, corcia Zuzia,
urodzona 21 stycznia 2006, godz 01.05,
w 41t,4d
waga 3670, dl 51cm
Oj widać że świeta normalnie o tej porze juź było konkretnie naklikane
Mi to sie dzisja konkretnie oczka zamykaja więc zaraz zafunduje sobie prawdziwą kawke rozpuszczalną ;D
Raz na jakiś czas jedna nie zaszkodzi ... no nie ???
malutka to wklejaj nową fryzurke !!!
A ja musze sie wam pozalić mój chłop cały czas mąci, już jestem zmęczona .
SAm nabroił okłamał mnie ,namącił a teraz żeby się nie przyznać odwraca kota ogonem i wymyśla powody żeby wine zwalić na mnie. Już się wczoraj popłakałam przez niego, kiedy On dorośnie ?
Niedawno sama pisałam że trzeba ich olewac ale czasami się nie da,dlaczego Ci skubańcy taką przykrośc potrafią sprawić???
Dobra koniec żalenia .... ide po kawke,może mi humorek poprawi
Mi to sie dzisja konkretnie oczka zamykaja więc zaraz zafunduje sobie prawdziwą kawke rozpuszczalną ;D
Raz na jakiś czas jedna nie zaszkodzi ... no nie ???
malutka to wklejaj nową fryzurke !!!
A ja musze sie wam pozalić mój chłop cały czas mąci, już jestem zmęczona .
SAm nabroił okłamał mnie ,namącił a teraz żeby się nie przyznać odwraca kota ogonem i wymyśla powody żeby wine zwalić na mnie. Już się wczoraj popłakałam przez niego, kiedy On dorośnie ?
Niedawno sama pisałam że trzeba ich olewac ale czasami się nie da,dlaczego Ci skubańcy taką przykrośc potrafią sprawić???
Dobra koniec żalenia .... ide po kawke,może mi humorek poprawi
Witam w sobote wielkanocna!
No nadrobiłam czytanie, dziewczyny serca nie macie jeden dzień nie zagladałam a tu tyle stron dp przeczytania ale udałao sie! Wczoraj piekłam i piekłam i juz sie na ciasta patrzec nie moge a dzisiaj gotuje.
Ja tez prosze o dopisanie
Maciuś Stanisław syn kundy
ur 4 listopada 2005 o 18.40
36 tydz ciazy cc
waga 2550g i wzrost 52 cm
Ja tez chciałam sobie włosy zafarbowac ale nigdzie nie znalazłam odpowiadajacego mi kolorku
No nadrobiłam czytanie, dziewczyny serca nie macie jeden dzień nie zagladałam a tu tyle stron dp przeczytania ale udałao sie! Wczoraj piekłam i piekłam i juz sie na ciasta patrzec nie moge a dzisiaj gotuje.
Ja tez prosze o dopisanie
Maciuś Stanisław syn kundy
ur 4 listopada 2005 o 18.40
36 tydz ciazy cc
waga 2550g i wzrost 52 cm
Ja tez chciałam sobie włosy zafarbowac ale nigdzie nie znalazłam odpowiadajacego mi kolorku
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
hej ślicznotki ;D
Ja już koszyczek przygotowałam pawie, jeszcze jajka muszą ostygnąć i będzie można isc święcic. Idziemy z małym we trójkę i jutro rano też we trójeczkę śniadanko jemy. Jak rodzinka to rodzinka,a co ;D Póżniej wyruszamy w gości i w poniedziałek również.
Nałożyłam sobie samoopalacz na ciało i niestety , ale jednak lekko capi :
Mija pewnie , ze jedna kaweczka sporadycznie nie zaszkodzi. Baa nawet lampka wina czy troszkę piwa. Więc spokojnie z czystym sumieniem możesz sobie strzelić Ja chyba też sobei zrobię bo jestem lekko śnięta
Ja już koszyczek przygotowałam pawie, jeszcze jajka muszą ostygnąć i będzie można isc święcic. Idziemy z małym we trójkę i jutro rano też we trójeczkę śniadanko jemy. Jak rodzinka to rodzinka,a co ;D Póżniej wyruszamy w gości i w poniedziałek również.
Nałożyłam sobie samoopalacz na ciało i niestety , ale jednak lekko capi :
Mija pewnie , ze jedna kaweczka sporadycznie nie zaszkodzi. Baa nawet lampka wina czy troszkę piwa. Więc spokojnie z czystym sumieniem możesz sobie strzelić Ja chyba też sobei zrobię bo jestem lekko śnięta
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Z Okazji Swiat Wielkiej Nocy zycze Wam kochane i maluszkom :
Usmiechow bez liku przy wielkanocnym stoliku..
Przajaciol wielu, duzo w portfelu,
Dyngusa mokrego i czasu radosnego.... ;D
Usmiechow bez liku przy wielkanocnym stoliku..
Przajaciol wielu, duzo w portfelu,
Dyngusa mokrego i czasu radosnego.... ;D
:-* :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
my juz poswieceniu, Kuba spi a ja nadrabiam bb
jeszcze mnie czeka troszke roboty,..............ale dam rade i wieczorkiem powinno byc juz wszystko zrobione!!!!!!
wszystkim dziekuje za zyczonka!!!!!
aha i prosze o dopisanie do listy:
Jakub syn Joaski
ur. 23 lipca 2005 o 4:15
44 t.c, porod silami natury
waga: 3190 53 cm!
Malgosia ja kupilam sobie spary saooalajacy w aerozolu Nivea Sun, polecam fadnie wyglada i super pachnie!!!!!!
o ten http://moda.com.pl/uroda/~strony/skin_line.phtml?strona=nivea/nivea_samoopalacze.i
my juz poswieceniu, Kuba spi a ja nadrabiam bb
jeszcze mnie czeka troszke roboty,..............ale dam rade i wieczorkiem powinno byc juz wszystko zrobione!!!!!!
wszystkim dziekuje za zyczonka!!!!!
aha i prosze o dopisanie do listy:
Jakub syn Joaski
ur. 23 lipca 2005 o 4:15
44 t.c, porod silami natury
waga: 3190 53 cm!
Malgosia ja kupilam sobie spary saooalajacy w aerozolu Nivea Sun, polecam fadnie wyglada i super pachnie!!!!!!
o ten http://moda.com.pl/uroda/~strony/skin_line.phtml?strona=nivea/nivea_samoopalacze.i
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witajcie!
Jakos do tej pory czasu nie mialam zeby pisac a teraz jasko usnal wic jestem
Jajkom tyz juz poswiecone, bylam na cmentarzu no i u mamay po walowke na swieta.
My nie jemy sniadania sami i dziemy do moich rodzicow, na obiad do tesciow
Myslalam ze spacer tez zaliczymy ale chiba Jasko nie da rady- za bardzo kszle.
powiem wam w sektecie ze moj mezulek wzial sie za ciasteczka kruche-hihihi
Jakos do tej pory czasu nie mialam zeby pisac a teraz jasko usnal wic jestem
Jajkom tyz juz poswiecone, bylam na cmentarzu no i u mamay po walowke na swieta.
My nie jemy sniadania sami i dziemy do moich rodzicow, na obiad do tesciow
Myslalam ze spacer tez zaliczymy ale chiba Jasko nie da rady- za bardzo kszle.
powiem wam w sektecie ze moj mezulek wzial sie za ciasteczka kruche-hihihi
Podziel się: