reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was kochane po paru dniach nieobecności... M okupuje komputer bo sie uczy i prace pisze wiec staram sie mu nie przeszkadzc i nie wyganiac..:sorry2:

jeszce tylko jeden tydzien i bedzie po sesji wiec mam nadzieje, ze przymijecie mnie spowrotem, za pare dni :sorry2::confused:
no witaj witaj,,
oczywiscie ze przyjmiemy,,,nie wyganialysmy,,,
drzwi okna,a raczej ekran otwarty stoi,,hihi

a u mnie snieg z aoknem,,pada,,i grad miw okna wali,,,,nom ciekawe jaka duza chlapa z tego bedzie jutro,,,,

reklama
witaj,,ale twoja niunia rosnie,,a jaka czarnulka,,,

Witaj Aluska! Bardzo ladna masz dzidzie :-)
i
Aluśka nic się nie martw;-)-następnym razem Ty idz gdzieś z kumpelami:-D
śliczną masz córeczkę:tak:

dziękuję Wam bardzo :tak:
Amanda rośnie jak na drożdżach :happy::-D

Mam zajeb.......wieczór nie dość że męczymy się z pieluchą ortopedyczną to jeszcze bidulka ma kolkę buuuuuuuuuu:no::-:)-:)-:)-(

Qrczę :wściekła/y: przed chwilą zawiesił mi się komp i nie dało się nic zrobić. Dobrze, że z mężem sobie gadam to zadzwonił na telefon i powiedzial mi co mam zrobić. Nic nie pomagało. W końcu na siłę go wyłączyłam bez zamykania systemu :zawstydzona/y: i włączyłam od nowa. By go.....:wściekła/y:

Ewcia ja teraz to po jednym piwie siadam ;-):tak::-D człowiek nie wczesany w temat :-D:-D:-D:-D

Ale wypatrzyłam, że finlandią częstujesz, to ja bardzo proszę ;-):tak::-D

Aluśka buziole dla Amandy. Bidulka musi się namęczyć z tą pieluchą ortopedyczną :-(

Anaconda miłej wyprawy jutro życzę, oby tylko pogoda dopisała.

Agatka czekamy na Ciebie :tak:

Witajcie dziewczyny!!

Mam na imie Ola, mam meza Macka i kochana coreczke Krystynke, jak zobaczylam tytul watku to pomyslalam ze ja jestem wlasnie mama siedzaca w domu z akcentem na wyraz "siedzaca" dodatkowo jestem na emigracji 1000km od rodziny co dodatkowo dowala mi do kociolka w ktorym gotuja sie emocje. Jednym slowem dolaczam do was zeby nie zwariowac i sprobowac zrozumiec swoja role jako mamy, gospodyni i zony, mam nadzieje przyjmiecie mnie do swego grona. Jestescie tak szybkie w pisaniu postow ze niesposob przeczytac caly watek :no: takze wbijam sie znienacka i mam nadzieje nadazyc za Wami

Pozdrawiam

Ola.

reklama
Do góry