reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja w ten ostatkowy wieczór obalam pifffko :tak::tak::tak: mam mały zapasik........ ;-) zapraszam :tak:

jasmina Jędrek w końcu zjadł obiad :tak: i tyle, go zjadł, że tylko patrzyłam kiedy wybuchnie ;-):-D:tak: nie wiem gdzie on to zmieścił :baffled:

czarna najlepiej gdzieś w urzędzie zapytać, ale jak to Wasz dom to chyba nie musicie mieć na nic pozwolenia, no chyba, że będziecie coś dobudowywać.

Witam nową mamusię. Ale masz słodką niunię.

Ale czego,że poskakałam czy że nie mogłam wejść?:-D
Tanczenia;-);-)
Karollo pomysłowy po mamusi:-):-):-)
Aluśka witaj.Śliczną masz Niuńke:-):-)A jak ma na imie bo chyba nie doczytałam....
Ja się pomału żegnam choć moje dziecie wstało..
Jakbym juz nie zajrzała Dobrej Nocki:-):-)

A ja dopijam to piffko i oczy mi się zaczynają kleić...... dobra jestem. Zaraz pewnie póję spać, ale jeszcze trochę pokręcę się po BB :tak:

Ewcia ale smaka mi narobiłaś:-)Tylko ja to z tonickiem bym się napiła:-D
hehe,moze byc i z tonikiem,,,

mój małżonek w najlepsze pije z kumplami a ja muszę siedzieć w domu...... :baffled::crazy:
moj tez,,tylko w Belgii...

to moze ja wypije z wami :-) bo nawet nie wiem kiedy stalam sie ENTUZJASTKA BB:-D:-D:-D:-D:-D
jasne pijj,na zdrowie..

Dziewczyny zna się tu któraś na ustawach dotyczących
remontów domu??? Na co trzeba mieć pozwolenie a na co jest nie potzrebne???Chciałam zrobić pokoje ze strychu (mam bardzo duży) a nie wiem czy trzeba iść gdzieś to zgłaszać???? Wie ktoś coś na ten temat???
nie mam pojecia,,,

A ja dopijam to piffko i oczy mi się zaczynają kleić...... dobra jestem. Zaraz pewnie póję spać, ale jeszcze trochę pokręcę się po BB :tak:
haha,,upiła sie piffkiem,,hihihi

jestem jestem,,tylko ppisze sprawozdnaie do pracy,,17 stron w Wordzie i dopieor mam dwie,hhee

we_dwoje_1_3156.jpg

Ja stawiam dzisiaj hihihih

tylko sie nie upijta,bo potem na mnie bedzie wasz kaccc

Witam was kochane po paru dniach nieobecności... M okupuje komputer bo sie uczy i prace pisze wiec staram sie mu nie przeszkadzc i nie wyganiac..:sorry2:

jeszce tylko jeden tydzien i bedzie po sesji wiec mam nadzieje, ze przymijecie mnie spowrotem, za pare dni :sorry2::confused:

reklama
A ja wpadłam na chwilę bo zapewne niedługo wymięknę:tak:
Maja już od pół godzinki śpi, więc ja się wykąpałam i pójdę obejrzeć coś w tv, jutro robię wypad (sama) tak więc fajnie będzie, żeby tylko nie zaczęło padać

Do góry