reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olcia witaj,,i pisz z nami,,,

A nasze posty,,no fakt w błyskawicznym tempie wzrastaja,hehe,,,,na bieżaco będziesz od teraz,,,buziakiii

reklama
Ja też chyba już się pożegnam. Bo jutro rano będę musiała zapałki w oczy wstawić :baffled:

Dobej nocki życzę.

dobranoc tym co ida spac
ja foty wywoluje i trans idize,,123 zdjecia daje,,za 50zl format 10,,,ale mam sporo jeszcze dow ywolania,,ale nie spieszy mi sie,heee

rany ile to bedize trwalo jakies 1 h,,łuuuu

Laski, czemu nie dałyście znać, że tu tak drinkujecie, co? :-D To ja któryś raz z rzędu w samotności oglądałam "Miłość ma dwie twarze" ;-):dry:;-)
Mój mąż nie pije z kumplami... zgadnijcie co robi... PRACUJE. Całą cholerną sobotę siedzi przy kompie i pisze te swoje cholerne kody. I pewnie będzie siedział całą noc:dry:
Nie wiem, co gorsze.

toola, aluśka, witamy na wątku :))

dzieki za mile przyjecie :-)
ja tez dzisiaj "pije", mam advocat, ktory wychlupuje sie z butelki jak ketchup heinza i musze go jesc lyzeczka, ale ma 15% i bardzo poprawia humorek, ostatnia sobota karnawalu i kolejna nasiadowka w domku :sorry2: ale zaraz mykam spac

do jutra

Dzień Dobry
Toola witaj kochana:-)
Ja dziś znowu samotny ranek bo M na giełde kabel jedzie wymienic brrrrr.
Potem na troche do teściów także nie przesadzjacie z klikaniem coooo;-);-);-)

reklama
Dzień dobry!

U mnie piękne słonko, normalnie wiosna w pełni :baffled: chyba jeszcze przed obiadem pójdziemy na spacer, bo nie wiadomo czy cały dzień będzie tak ładnie:tak:

Bodzinka miłego wizytowania teściów życzę :-)

Leika jak Natanielek się czuje? Mam nadzieję, że już ok.

Do góry