reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie kochane!!!!! :-D:-D:-D Wróciliśmy po balu:laugh2::laugh2::laugh2: Ale było fantastiko:rofl2: Dzieciaki się wybawiły za wszystkie czasy a mnie nogi bolą:-p Jak siorka pojedzie to foty wrzucę :-);-)
oki czekamy na fottyy.

To mój Olgierd na wczorajszej choince w przedszkolu z kolegą Kacperkiem(muszkieter).Zobacz załącznik 65852
no superrr wygladal,,no bajkowy muszkieterr...]

Płytki w wykonaniu mojego dziecka;-);-)
:-D:-Ddobreee,,,no takich płyt to ja nie widziałam,,hehee

Kurde,ostatnia sobota karnawału a my kisimy sie przed kompem:-(;-).
dokladnie,,dokladnie,,,ja ide po Martini z lodem,sprite i cytrynka,,któraś chce???

Witam wieczorowo :tak:

Udało mi się już uśpić córcię i postanowiłam do Was zajrzeć :happy:
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Swojego grona :tak::tak:

Pozdrawiam serdecznie:-D
witaj,,ale twoja niunia rosnie,,a jaka czarnulka,,,

Witaj Aluska! Bardzo ladna masz dzidzie :-)

Dziewczyny wybaczcie ale troche dzisiaj poszalalyscie z tym pisaniem... :-)

Inna gratuluje zaliczenia, brawo brawo.
Sewa - moja bardzo czesto tak mi robi z obiadem. Najgorsze jest to ze zrobienie porzadnego obiadu jest dla mnie nielada wyzwaniem:-(. Niektozy tak maja... np. JA.
Marta - Olus mial fajne przebranie.
Bodzinko - a po kim twoj synek jest taki pomyslowy?:-)

lo matko!!! Jasmina juz spi:-)

reklama
inna Gratuluję:tak::tak:
Marta super zdjęcia- Olgierd wyglądał ślicznie:-D:-D
Bodzianka zdjęcie świetne:-D
i zazdroszczę że Loluś sam sie bawił
ja muszę z Dawidem sie bawić-nie ma mowy o siedzeniu przy kompie jak on nie śpi
bo zaraz chce w klawiaturę postukać
Aluśka nic się nie martw;-)-następnym razem Ty idz gdzieś z kumpelami:-D
śliczną masz córeczkę:tak:
sewa
u nas wszystko dobrze:tak: leci jakoś pomału do przodu:-D
około wiosny-lata bedziemy mieli remoncik w domku:-p
i w końcu Dawid bedzie mieć swój pokoik;-) a takto wszystko po staremu;-)

Dziewczyny zna się tu któraś na ustawach dotyczących
remontów domu??? Na co trzeba mieć pozwolenie a na co jest nie potzrebne???Chciałam zrobić pokoje ze strychu (mam bardzo duży) a nie wiem czy trzeba iść gdzieś to zgłaszać???? Wie ktoś coś na ten temat???

Do góry