reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo:-)

My po małych zakupach-kupiliśmy 2 fajne kurteczki na przecenie dla Grzesia:-)Jedna na teraz a druga na przyszły rok bo98:-)Mam tylko nadzieję że będzie dobra:dry:My obiadek mieliśmy bardzo szybki-pyzy kupne:-D
Pycha moje gratulacje:-)
inna gratuliję zdanego egzaminu:-)
Bodzinka Twoje zdjątka zawsze są śliczne:-)

reklama
A ja wreszcie mogę usiąść i odpocząć:tak::tak:
Mój mąż wziął Maję i razem z babcią pojechali do ciotki a ja zostałam i sobie na spokojnie wszystko zrobiłam:tak::tak: Teraz pójdę do kuchni po piwko (jak mi podłoga wyschnie) i poczytam co u Was, fajnie być tak samemu w domku i nikt nic ode mnie nie chce:-):-) oby ta sielanka trwała jak najdłużej;-);-)

anaconda fajnie masz:-)Upajaj się chwilą samotności;-)Ja siedzę z Grzesiem bo mąż w pracy.Strasznie marudny jest od wczoraj...a noc to koszmar była:szok:Może wkońcu zęby będą wychodzić:confused:

Moja Maja też ostatnio sama nie wie czego chce dlatego teraz odczuwam taki komfort bycia samej:-):-)
Bodzinka jak ty to robisz że masz czas na kompa, bo ja przy małej to nawet na moment usiąść nie mogę:-(
inna gratulacje zaliczenia, oby tak dalej:tak::tak::tak:

Cześć wam popołudniowow,a raczej wieczornie..
ja bylam na konkursie,potem u mamy,mama mi ząłatwiła korki,,i mam za 40zł co tydzien orki,,zawsze o cos,a ja sie nie namecze.....dlatego tyle mnie ne bylo..
Potem spr zeszyty,,no a teraz siadlam na kompa,,hihi
U mnie zimnica i wiatrzysko,,,tragedia ta podoga,,brr

Witajcie kochane!!!!! :-D:-D:-D Wróciliśmy po balu:laugh2::laugh2::laugh2: Ale było fantastiko:rofl2: Dzieciaki się wybawiły za wszystkie czasy a mnie nogi bolą:-p Jak siorka pojedzie to foty wrzucę :-);-)

Szarlotka nastawiona,bo Mirkowi się zachciało i nawet kupił jabłka.Olek zasnął skulony przed kompem,małego przebrałam do spania a tu ktoś puka.Poleciałam otworzyć(wizjera jeszcze luby nie zamontował),otwieram a tu policjant:szok:.Dzielnicowy przyszedł w sprawie naszych skradzionych kołpaków.To było z 15 minut temu a znając życie to sąsiadki będą miały temat do plot:tak:.

reklama
Moja Maja też ostatnio sama nie wie czego chce dlatego teraz odczuwam taki komfort bycia samej:-):-)
Bodzinka jak ty to robisz że masz czas na kompa, bo ja przy małej to nawet na moment usiąść nie mogę:-(
inna gratulacje zaliczenia, oby tak dalej:tak::tak::tak:
Bo mój Lolo mnie olewa...Woli bawić się sam..Ale coś czuje,że to się kończy bo coraz cześceij mnie za reke ciaga do zabawy.No i on spi w dzień sporo:tak::tak:

To mój Olgierd na wczorajszej choince w przedszkolu z kolegą Kacperkiem(muszkieter).Zobacz załącznik 65852
PIĘKNY:-):-)
Dziewczynki dzięki za komplemenciki humorek mi się poprawił:-):-)
Mój syn śpi od 19 hmmm. Ale była moja mama z bratem moim 10 letnim to poszaleli. A ja omotana ręcznikiem klikam do Was moje miłe.:rofl2::rofl2::rofl2:
Spi u siebie w łóziu:tak::tak:
Inna gratulacje.
Sikoreczka na foteczki czekamy.

Do góry