reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malutka daje mu hippa jedynie, ale on wcina dziennie jakies 3 słoiczki deserków. Uwielbia z jagodami i dziennie zjada 1 często i 2. Na kolację kaszke ryżową no i w ciągu dnia 2-2,5 słoiczka obiadku z marchwką. No więc ryż, marchewka no i te nieszczęsne jagody robią swoje....

malutka gdzie ty tak sie pindrzysz ?

reklama

Malutka no jak nie...ide oczywiscie ze ide, bo to dla mnie tradycja a nie religijne przezycie......ogolnie boze narodzenie uwielbiam a wielkanoc mniej bo to juz nie to samo, ale uwielbiam robic pisanki, deorowac ksozyczki :) no i pokaze Alankowi jak to wyglada w praktyce :)
malutka pisze:
shady jak ty ateistka jestes to czy jutro z jajcami do kosciolka tez nie idziesz?

MaMalgosia  wiesz humor po prostu sobie poprawiam, bo siostra przyjechala z niemiec i taka wypindrzona ze chej< a mlodsza o 4 lata> wies sie czujam jak szara myszka- musze sie podrasowac i juz!!

no to rzeczywiście nie ma co w tyle zostawać ;)

Ja sobie dzisiaj rano piling całego ciała zrobiłam, a jutro rano nałoże samoopalacz na ciałko. Zaszalałam sobie i kupiłam drogi, zeby wyglądąc na opaloną, a nie na chorą na żółtaczkę hihi...

Powiedziałam sobie , ze już na solarium nie pójdę. Na allegro zamówiłam sobie krem z filtrem uv 40 ;), i zaczynam o siebie dbać. 25 lat wybiło więc czas najwyższy zacząć ;D

to ty mlodziutka jestes- ja mam 27
ale mam chec na nowe buciki- siostra sobie alsnie kupila
takie fajne i tanie bo 55 zl
ide glowe myc i zobaczyc co wyjdzie hihihi

MaMalgosia.....zoltaczka to pol biedy...jeszcze by Cie uznali za siostre Leppera ;) a powaznie...to jaki kupilas? i czy nie smierdzi? bo wszystkie te samoopalacze niemilosiernie capia

uwarunkowania genetyczne tez robia swoje....moja babcia umarla majac 2 zmarszczki w wieku 75 lat (szok) i ze wszystkimi swoimi zebami......to rodzinne, bo moja mama w wieku 59 lat tez ma wszystkie zeby :) i zero zmarszczek.....moze i mnie sie poszczesci ;)
MaMalgosia pisze:
wiecie ,ze jak sie używa kremów z filtrem pow. 40 to zdecydowanie opóżnia sie powstawanie zmarszczek?

http://www.allegro.pl/item97328027_dior_bronze_auto_bronzant_zafoliowane_.html#photo

taki sobie kupiłam. Właściwie to mój nieślubny mi kupił za to, ze sie nie wkurzam, ze go tak czesto w domu nie ma hihi  ;D Szkoda mi było kasy, ale co tam  ::)

a nie śmierdzi własnie wogóle.

Ostatnio miałam ten http://www.allegro.pl/item95789102_l_oreal_sublime_bronze_opala_i_pielegnuje_twarz.html
super opala i równomiernie i nie na zółto, ale tez mało czuć  ;)

shady masz rację, ale dermatolodzy mówią , ze gdybyśmy spędzili całe swoje życie w ciemnosci to nie mielibyśmy wogóle zmarszczek ;)

reklama
Do góry