reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malutka daje mu hippa jedynie, ale on wcina dziennie jakies 3 słoiczki deserków. Uwielbia z jagodami i dziennie zjada 1 często i 2. Na kolację kaszke ryżową no i w ciągu dnia 2-2,5 słoiczka obiadku z marchwką. No więc ryż, marchewka no i te nieszczęsne jagody robią swoje....

malutka gdzie ty tak sie pindrzysz ?

reklama

Malutka no jak nie...ide oczywiscie ze ide, bo to dla mnie tradycja a nie religijne przezycie......ogolnie boze narodzenie uwielbiam a wielkanoc mniej bo to juz nie to samo, ale uwielbiam robic pisanki, deorowac ksozyczki :) no i pokaze Alankowi jak to wyglada w praktyce :)
malutka pisze:
shady jak ty ateistka jestes to czy jutro z jajcami do kosciolka tez nie idziesz?

MaMalgosia  wiesz humor po prostu sobie poprawiam, bo siostra przyjechala z niemiec i taka wypindrzona ze chej< a mlodsza o 4 lata> wies sie czujam jak szara myszka- musze sie podrasowac i juz!!

no to rzeczywiście nie ma co w tyle zostawać ;)

Ja sobie dzisiaj rano piling całego ciała zrobiłam, a jutro rano nałoże samoopalacz na ciałko. Zaszalałam sobie i kupiłam drogi, zeby wyglądąc na opaloną, a nie na chorą na żółtaczkę hihi...

Powiedziałam sobie , ze już na solarium nie pójdę. Na allegro zamówiłam sobie krem z filtrem uv 40 ;), i zaczynam o siebie dbać. 25 lat wybiło więc czas najwyższy zacząć ;D

to ty mlodziutka jestes- ja mam 27
ale mam chec na nowe buciki- siostra sobie alsnie kupila
takie fajne i tanie bo 55 zl
ide glowe myc i zobaczyc co wyjdzie hihihi

MaMalgosia.....zoltaczka to pol biedy...jeszcze by Cie uznali za siostre Leppera ;) a powaznie...to jaki kupilas? i czy nie smierdzi? bo wszystkie te samoopalacze niemilosiernie capia

uwarunkowania genetyczne tez robia swoje....moja babcia umarla majac 2 zmarszczki w wieku 75 lat (szok) i ze wszystkimi swoimi zebami......to rodzinne, bo moja mama w wieku 59 lat tez ma wszystkie zeby :) i zero zmarszczek.....moze i mnie sie poszczesci ;)
MaMalgosia pisze:
wiecie ,ze jak sie używa kremów z filtrem pow. 40 to zdecydowanie opóżnia sie powstawanie zmarszczek?

http://www.allegro.pl/item97328027_dior_bronze_auto_bronzant_zafoliowane_.html#photo

taki sobie kupiłam. Właściwie to mój nieślubny mi kupił za to, ze sie nie wkurzam, ze go tak czesto w domu nie ma hihi  ;D Szkoda mi było kasy, ale co tam  ::)

a nie śmierdzi własnie wogóle.

Ostatnio miałam ten http://www.allegro.pl/item95789102_l_oreal_sublime_bronze_opala_i_pielegnuje_twarz.html
super opala i równomiernie i nie na zółto, ale tez mało czuć  ;)

shady masz rację, ale dermatolodzy mówią , ze gdybyśmy spędzili całe swoje życie w ciemnosci to nie mielibyśmy wogóle zmarszczek ;)

reklama
Do góry