reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Jasio znowy ma biegunke- przy antybiotykach!
Dupina czerwona-choc co kupka to po kran idzie
Daje mu ryz, jagody i nitrofuroksazyd zobaczymy co bedzie w nocy-czy zadzailaja
Dupina czerwona-choc co kupka to po kran idzie
Daje mu ryz, jagody i nitrofuroksazyd zobaczymy co bedzie w nocy-czy zadzailaja
sylwia-lesiak
Mi wszystkie pasuja jescze nic po zadnej nie milam- a teraz mam na glowie " natea" z garniera
A myslisz ze farby " salonowe" dluzej sie utrzymuja?
A myslisz ze farby " salonowe" dluzej sie utrzymuja?
shady
Malutka tak, bo sa silniejsze ... ja mam odbarwione wlosy na platynowy blond wiec jak ostatnio robilam balejaz ciemniejszy farba ze skelpu po 4 myciach sladu nie bylo.....natomiast ta z salonu trzyma mi sie do tej pory i jest ok....wiesz wlos odbarwiony na maxa jest juz tak wyzarty ze nie trzymaja sie delkatne farby.....a zeby bylo smieszniej wszyscy mi mowia ze mam zadziwiajaco zdrowe wlosy )
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
malutka jagody są dobre na rozwolnienie ????? O cholera jak tak to niezła ze mnie sierota , bo mały ma problemy ze zrobieiem kupy, a ja go przeciez ciągle racze jagodami z jabłkiem i malinami :
Jak dla mnie to czy domowe czy nie to jedno i to samo. Bez róznicy. Shady miałas rozjaśnianie włosy? Bo z tego co wiem to własnie po rozjasnianiu farba nie trzyma., ale również trwałość farby zależy od włosa. Niektóre trzymają, niektóre nie.
Jak dla mnie to czy domowe czy nie to jedno i to samo. Bez róznicy. Shady miałas rozjaśnianie włosy? Bo z tego co wiem to własnie po rozjasnianiu farba nie trzyma., ale również trwałość farby zależy od włosa. Niektóre trzymają, niektóre nie.
sylwia-lesiak
MaMalgosia a dajesz mu do picia soczki?? to bobo-fruty< te w cienmej butece> kupke rozrzedzja!
A i suszone sliwki widzlam !-tez dobre!
A i suszone sliwki widzlam !-tez dobre!
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
shady zadziwiająco zdowe jak na rozjaśniane czy mówią ci którzy o tym nawet nie wiedzą? Jak to drugie to gratuluje, bo niezłe sianko byś miała ....
shady
MaMalgosia tak...mialam rozjasniane dlatego farby sie pozniej nie trzymaly.....te salonowe sa super...kolor intensywny jakbym wczoraj robila....a mam blond, ciemybraz, czarny
no wlasnie....ja sama sie dziwie...ale moja zasada byla zawsze taka...nigdy nie farbowalam wlosow drugi raz...tylko odrsoty dzieki temu wlosy mam w porzadku i nie sa zmechacone
MaMalgosia pisze:malutka jagody są dobre na rozwolnienie ????? O cholera jak tak to niezła ze mnie sierota , bo mały ma problemy ze zrobieiem kupy, a ja go przeciez ciągle racze jagodami z jabłkiem i malinami :
sylwia-lesiak
polozylam sobie tyz maseczke na dlonie i pisze w rekawiczkach hihihi
ale bede piekna jutro???
ale bede piekna jutro???
reklama
sylwia-lesiak
shady jak ty ateistka jestes to czy jutro z jajcami do kosciolka tez nie idziesz?
Podziel się: