reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malutka a jaka farba robilas??? ja chce isc do fryzjera bo te farby "domowe" to nie na moje wlosy....spieraja sie potwornie

reklama
Jasio znowy ma biegunke- przy antybiotykach!
Dupina czerwona-choc co kupka to po kran idzie
Daje mu ryz, jagody i nitrofuroksazyd zobaczymy co bedzie w nocy-czy zadzailaja

Malutka tak, bo sa silniejsze ... ja mam odbarwione wlosy na platynowy blond wiec jak ostatnio robilam balejaz ciemniejszy farba ze skelpu po 4 myciach sladu nie bylo.....natomiast ta z salonu trzyma mi sie do tej pory i jest ok....wiesz wlos odbarwiony na maxa jest juz tak wyzarty ze nie trzymaja sie delkatne farby.....a zeby bylo smieszniej wszyscy mi mowia ze mam zadziwiajaco zdrowe wlosy :))

malutka jagody są dobre na rozwolnienie ????? O cholera jak tak to niezła ze mnie sierota , bo mały ma problemy ze zrobieiem kupy, a ja go przeciez ciągle racze jagodami z jabłkiem i malinami  ::)

Jak dla mnie to czy domowe czy nie to jedno i to samo. Bez róznicy. Shady miałas rozjaśnianie włosy? Bo z tego co wiem to własnie po rozjasnianiu farba nie trzyma., ale również trwałość farby zależy od włosa. Niektóre trzymają, niektóre nie.

shady zadziwiająco zdowe jak na rozjaśniane czy mówią ci którzy o tym nawet nie wiedzą? Jak to drugie to gratuluje, bo niezłe sianko byś miała ....  ;)

MaMalgosia tak...mialam rozjasniane dlatego farby sie pozniej nie trzymaly.....te salonowe sa super...kolor intensywny jakbym wczoraj robila....a mam blond, ciemybraz, czarny

no wlasnie....ja sama sie dziwie...ale moja zasada byla zawsze taka...nigdy nie farbowalam wlosow drugi raz...tylko odrsoty dzieki temu wlosy mam w porzadku i nie sa zmechacone :)
MaMalgosia pisze:
malutka jagody są dobre na rozwolnienie ????? O cholera jak tak to niezła ze mnie sierota , bo mały ma problemy ze zrobieiem kupy, a ja go przeciez ciągle racze jagodami z jabłkiem i malinami  ::)

Jak dla mnie to czy domowe czy nie to jedno i to samo. Bez róznicy. Shady miałas rozjaśnianie włosy? Bo z tego co wiem to własnie po rozjasnianiu farba nie trzyma., ale również trwałość farby zależy od włosa. Niektóre trzymają, niektóre nie.

reklama
Do góry