reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mordziulka ojn porażenie nerwowe to chyba ja mam przez swojego chłopa...porażeniu mózgowym miałam napisać ...
CZy w tym czd traktują fajnie i mają większe zainteresowanie małymi pacjętami niż w naszej polskiej służbie zdrowa się zdarza ?

Oj dziewczyny jakoś dzisjaj zakręcona jestem ::) zaraz pędze do mamuśki dalej działać...
Dzisjaj padał u nas grad na przemian z deszczem potem słonko i tak w kółko panie pierdułko :p
Więc chyba z tych 20 stopni świątecznych nici

Za propozycjami jsorbek jestem za..noelia masz racje teraz musimy być grzeczne ;D
A przepraszam bo miałam się tym zając i nie zrobiłam tego 8) nawet nie będe już się tłumaczyć bo głupio ::)

reklama
Mija nie ma sprawy ja lubie takie rzeczy myslę że po swiętach bedziemy juz miałay swój watek, bo nie wiem czy aniaslu sie odezwie a ja mam tez chrzciny na głowie więc pewnie po swietach na spokojnie ;D ;D ;D

aniaslu już od kilku dni się nie odzywa....wysyłałam jej na priva prożbe bo mi sie pochrzaniło cos w ustawieniach,podejzewam że znikneła na święta :)
Uciekam na razie żeby mamuśka mi się nie wykończyła :)
Do wieczorka dziewczynki....może ten mój cholerny chłop dziś do nas przyjedzie to wręcze mu synka i zawitam do was ;D

hej!
mały mnie wykańcza...
ja też bym chciała :) ;D dopiszcie nas:)
Izabelka synek Oskar ur. 16.01.2006 3380,52cm ur w 39 tyg ciąży :)
mam strasznie mało czasu ::) nawet nie nadążam z czytaniem waszych postów ;D
buziaczki

Izabelka tak to z tymi chłopami bywa :D

jsorbek dopisz do listy Halcia dawno u nas nie bywała ale do tej pory często, nie możemy zapomnieć o żadnej z mamusiek które na chwilke znikneły np. Kalinka
Potem się pojawią i będzie im przykrom :-[

Teraz to już uciekam , napewno

czesc dziewczyny....cholerka nie mam na nic czasu, jestem w trakcie kombinowania co zrobic z dzieckiem jak ja pojde do pracy i jakos mi to nie wychodzi
.... widze ze przygotowujecie sie do swiat....je jedyne co mnie cieszy to to ze maz bedzie w domku, mam nadzieje ze sie nie poklocimy;)

MaMalgosia pisze:
Lady jeszcze troche mam zamiar pożyć  ;) ;D

Trusia zazdroszczę męża. Mój się właśnie małym zajmuje, ale cóż dziwne by było gdyby tego nei robił po trzech dniach nieobecnosci w domu  ::) Miał kilka czasochłonnych spraw do pozałatwiania, ale i tak nei pała zbytnią ochotą na zajmowanie się małym . Pół godzinki dziennie to limit zazwyczaj. Zaraz wybywa na siłownie , więc znowu zsotajemy sami.....  ::)

MaMalgosia znam to moj tez chodzi na siłowni, ale tak jakos sobie to poukładał ze ma czas dla małego bo niestety ja tez lubie posiedziec i poogladac telewizje czy przy kompie :)

jsorbek i mnie również dopisz

MaMalgosia synek Olwier ur. 19.07.2005 , 39 tydzień ciąży , 57cm , waga 3600.

Trusia mój to jest taki typ, który bardzo szybko się przy dziecku męczy. Zabawianie dziecka jest dla niego gorsze niż maraton. Dla mnie bynajmniej ciągłe przebywanie z małym tez nie jest ekstra rozrywkowe i czasami strasznie męczące , ale jakoś potrafię jeszcze przy okazji mieszkanie sprzątnąc , coś ugotowac, pranie zrobić no i ...... na BB z przefajnymi babeczkami pogadać :p

Dzisiaj pojechałam na cmentarz porządki porobić i w między czasie miał obiad zrobić. Mały został z nim. Wracam po godzienie, głodna strasznie, bo od rana nic nie jadłam , a tu ryba się rozmraża dopiero i pewni by tak czekał do poniedziałku nawet i.... Nie wiem na cholere nam funkcja rozmrażania w mikrofalówce ::) ::) Sama musiałam sobie zrobić, a on sobie pojechał na rybki ::) ::) Kużwa gdybym nie rozumieła tego, ze cały tydzień zasuwa jak wół to bym robiła awanturę.

Ale są i też pozytywne strony nieobecności mojego chłopa 8).... Nikt mi ne łazi i nie syfi naokoło ;) ;D. Bałaganiarz zniego przestraszny :mad:

Idę kompać małego. Wieczorkiem zajrzę , mam nadzieję, ze nie będę tu jedyna ;)

reklama
A TAK W OGOLE

Z okazji Wielkanocy najlepsze wiosenne życzenia: Niech Zmartwychwstały Chrystus wspiera Was swymi łaskami i da Wam moc pokonywania codziennych trudności życia.

Do góry