reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My nie byliśmy przez 2 dni a że dziś ładnie za oknem to pójdziemy:-)
Bodzinka ostatnio przechodzisz faze buntu;-)
Mały też śpi z nami i jest niewygodnie a ma dopiero 6 miesiecy:tak:Każda próba przeniesienia do łóżeczka po 2 godzinach kończy sie znów w naszym łóżku:baffled:
Bodzinka podziwiam Ciebie że tak długo Karolek z Wami śpi:tak:Nas pewnie czeka to samo:-D
Tak właśnie, koniec z tym,że mi wszyscy na głowe włażą:crazy:
Ja siebie też podziwiam,że tak długo z nami śpi;-);-);-)Fajnie przytulac bobaska ale jestem coraz bardziej niewyspana a przez to drażliwa i wściekła...
Szczerze mam dość..Wyrwac się choćby na moment..SAMA...Odpocząc...Albo z mężem...A on nic nie rozumie..Jest mi tak smutno...

reklama
Bodzinka wyobraz sobie ze u mnie jest podobnie:baffled::baffled:Czesto mam dość wszystkiego i najchętniej zaszyłabym sie gdzieś na chwilę....sama..lub z mężem.Ale on tego nie rozumie bo czym ja jestem zmeczona:dry::dry::dry:Non sto z Małym(lubię to i kocham moje maleństwo ale czasem chciałabym chwile la siebie),ciągle coś do zrobienia w domu jest....A on tylko chwilę Grzeskiem sie zajmie i koniec bo np.zaczyna płakac to już do mamy bo mama lepiej sie nim zajmie:confused:A ja tylko małą chwilkę bym chciała......:-:)-(

A wiecie co mnie wkurza???Jak mój M coś robi to tylko słysze "Bodzia weż go", "Bodzia przytrzymaj gp".Ja cały dzien z nim wszystko robie.A Lolo jest żywym, ciekwskim malcem, który lubi wszytsko dotknąć, zobaczyć, nie usiedzi w miejscu momentu...No i ja musze sobie radzić a Paweł już nie:crazy:Znowu mi się tak w głowie kręci,że się boje ruszyć..Dobrze,że mały śpi...

widze ze dzis humorki torszke gorsze... co do zajmowania sie malym to ja nie moge narzekac na mojego M, przychodiz z pracy zmeczony i biega z nim po calym domu:sorry2: widze ze jest zmeczony ale jak on to mowi "mam jedno dziecko i musze go zaspokoic tatusiem";-) potrafi nawet wziasc malego jak auta myje i daje sobie z nim rade nawet sie nie pomocza woda za bardzo :szok::-D

Bodzia a ty nie powinnas isc do lekarza z tymi zarotami glowy :confused::dry: ot chyba nie jest normalne...

Moj maly tez w tej chwili zasnal wiec mam chwilke dla siebie i na bb:-p

Agatka byłam nie raz u różnych lekarzy..Miałam nawet robioną tomografie..
Zawsze na wiosne i jesien tak mam..
Diagnoza "ciężka depresja nawracająca", i przy tym schorzeniu moge mieć takie właśnie rzeczy jak zawroty głowy...Np...

Dzien dobry..
ja juz po pracy,,robie kae i zasiadam do prayc i czytania BB..
mam sprawozdania porobic,,a jutro rada,w sobot ekonkurs,w nast wtorek rada klasyfikacjyjna,i mus wszytsko policzy dw a lata wstecz musze,---jezu mam tydzien tylko na to,,,ło matko,,,ale zadan mi dizsija dali na nowy semetr..
ale co tam luzuje sie,,hihi

Witam, mi dopiero teraz udało się usiąść przed kompem.
Wymyśliłam sobie dziś na obiad kopytka, a teraz to mi się ich robić nie chce, ale nie mam wyboru bo nic innego w domu nie ma

EWCIA 81- widze że wypad w góry udany a zdjęcia piękne:-) tylko teraz widze że do pracy się wracać nie chce -no nie?:confused:
:errr::oo::huh:
nom dokąłdnie,a jeszcze mnie praca zawalili,,,co za typy...

Reniferku a co powiesz o 36 m, na tym dwa pokoje, łazienka, kuchnia, mini przedpokój i 15 miesięczniak i jego zabawki;-);-)Ja mam postanowienie, nie sprzątac na okrągło:-):-):-)
a ja mam 32,,tez moge sie zmaienic,hehee

Witam, mi dopiero teraz udało się usiąść przed kompem.
Wymyśliłam sobie dziś na obiad kopytka, a teraz to mi się ich robić nie chce, ale nie mam wyboru bo nic innego w domu nie ma
ja wczoraj mialam i zosatlo mi duzoo,moge ci moje podesłac,hehee

reklama
Do góry