reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry cioteczki:-):-)
Ja dziś sieczuje jakby pomnie ciężarówka przejechała:dry::dry:
Dzięki za komplementa:-):-)
Asiulinka mojemu M bardziej się podobają Twoje suwaczki:tak:
Karmienie piersia hmmm.Zamierzałam po roku odstawić, potem na wiosne, teraz już planuje do dwóch lat:-):-)
Dziś przeniesiemy łóżeczko małego do nas.On ma w pokoiku bardzo zimno, a w dużym nie było miejsca na łóżeczko.Teraz po przemeblowaniu jest.Więć łóżeczko idzie znowu do nas no i podejmiemy próby wyprowadzki syna..Na wiosne przeprowadzimy go do jego pokoju..Juz mi niewygodnie z nim sopać...:sorry2::sorry2:

Iwona c.28 z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.

Dzień dobry!

U mnie dziś słonko świeci, przestało wiać, trzebaby iść na spacer :tak:

A na razie kawy muszę się napić, bo jeszcze dobrze się nie obudziłam :baffled:

Iwona c.28 z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.

Podpisujemy się pod życzonkami i kwiateczki przeseyłamy:-):-)

kwiaty030.gif

napis_14.gif

Mamajuli1- Jasminke odstawilam od piersi 4 sierpnia 2006, miala wtedy 3 lata i 24 dni. Zycze powodzenia bo wiem ze to trudne
Teraz z Dawidkiem to wiem ze tak dlugo to ja juz nie wytrzymam. Nie wiem ile bede karmila... Ale wiem ze odstawianie od piersi bylo dla mnie takie troszke smutne. Tak bylo mi szkoda ze juz nie bedzie miedzy mna i Jasminka takiej bliskosci. Wtedy cos sie konczy...
I znowu sie rozpisalam, a moglabym jeszcze pisac i pisac o karmieniu piersia...

wow JAŚMINA podziwiam Cie!!!! my odstawiamy mleko za 3,5 miesiąca, tzn kiedy mały skończy siedem miesięcy... musze sie wtedy podregenerowac;;)

IWONA C.28 wszystkiego najlepszego!! zdrówka, milości, radości i spełnienia marzeń!!

ja znów sprzątam... od nowego roku postnowiłam ze bede miec porządek w domu ale non stop latam ze szmatą i mi to nie wychodzi... oczywiscie po weekendzie jest gorzej niz przed ;(( :crazy::crazy: małe 180 metrów i nie idzie ogarnąc

miłego dnia dla wszytskich, w bydzi słoneczko, w końcu dziś wyjdziemy na spacer!

ja znów sprzątam... od nowego roku postnowiłam ze bede miec porządek w domu ale non stop latam ze szmatą i mi to nie wychodzi... oczywiscie po weekendzie jest gorzej niz przed ;(( :crazy::crazy: małe 180 metrów i nie idzie ogarnąć
Reniferku a co powiesz o 36 m, na tym dwa pokoje, łazienka, kuchnia, mini przedpokój i 15 miesięczniak i jego zabawki;-);-)Ja mam postanowienie, nie sprzątac na okrągło:-):-):-)

reklama
czesc dziewczynki

u mnie dzis swieci sloneczko i wyflada na to ze jets cieplo. Wiec zaraz pojdziemy na spacerek.

Ja juz poprasowalam i ogarnelam dom po weekendzie. Jeszcze tylko odkurze i podleoge umyje i z glowy.

Lece na kawke i zmykamay na spacerek do zas.....

aaaaa jasmina podziwiam wytrwalosci...

Do góry