reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka:
Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

flowerbabyglobe.gif

Dzień dobry! U nas słoneczko ładne tylko doścmocno wieje i zimno. Adrianka do przedszkola odstawiłam i zrobiłąm zakupki. Kawka wypita to ruszam do garderoby . Do póżniej kochane
yg28ef6.gif

Dzień dobry:-)
U nas też dziś słonko świeci i tak nie wieje:-)Więc dziś spacer obowiązkowy:-)
Ja też troszkę posprzątałam ale sniadania jeszcze nie jadłam:baffled:

Iwona c28 z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze:dużo zdrówka,miłości i szczęścia:-):-):-)

Wlasnie wrocilismy ze spacerku bylismy tylko 40min bo strsznie zimno jets :nerd: wydawalo mi sei ze jest cieplej a tu:szok:

Ide sie teraz pobawic z malym maruda pozniej pojdzie spac wiec zerkne tu;-)

My nie byliśmy przez 2 dni a że dziś ładnie za oknem to pójdziemy:-)
Bodzinka ostatnio przechodzisz faze buntu;-)
Mały też śpi z nami i jest niewygodnie a ma dopiero 6 miesiecy:tak:Każda próba przeniesienia do łóżeczka po 2 godzinach kończy sie znów w naszym łóżku:baffled:
Bodzinka podziwiam Ciebie że tak długo Karolek z Wami śpi:tak:Nas pewnie czeka to samo:-D

reklama
Byłam na zakupach. Słońce piękne, ale zimno strasznie :baffled:

Teraz wstawiłam pranko i za sprzątanie wartałoby się zabrać, ale mam lenia....
Dobrze, że obiad z wczoraj :tak:

Do góry