reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie i ja....
troszke mnie nie byłoo bo prostowałam papiery w meza firmie... zaglądałam tylko czasem na październik...

u nas ok, na szczescie mały jest zdrowy (odpukac)... nawet nie wiecie jak nie moge sie doczekac wiosny... jak sie ciesze ze juz sie ten styczen konczy...

SIKORECZKA śliczne foteczki... ah, nie moge sie doczekac momentu w którym miki bedzie taki duzy...

reklama
Witam niedzielnie:-)
U nas w nocy była taka wichura że aż się bałam że dach zerwie, całe szczęście że Majce nie przeszkadzało to w spaniu:szok::szok:
iiwka wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta, oby tych rocznic było jak najwięcej:-D:-D:-D

aha, Woloszka, z tym chudnieciem to nic nie robiłam... ja szybko tyje i chudne... dwa dni odało mi sie cwiczyc - taka jestem systematyczna... bardzo duzo nosze małego i podczas usypianie robie ósemki, moze to to... i troche mniej jem, bo jak zjem za duzo to mnie strasznie mleko zalewa...

No to STO LAT STO LAT NIECH ZYJA ZYJA NAM....
wszytskieog najlepszego,,papierowa pierwsza rocznica,,buziaki

Ja też przyłączam się do życzeń.

Dzień dobry!

U mnie wczoraj była burza z błyskawicami i grzmotami. Wiało, lało, myślałam, że zawału dostanę, tylko patrzyłam kiedy mi drzwi balkonowe wywali :szok::szok::szok:

A dziś wieje dalej. Plany na dzień dzisiejszy mamy takie: siedzimy w domu, tylko obiad zrobię :tak: obym sie tylko nie przepracowała ;-):tak::-D

sikoreczka dzieciaczki jak zawsze śliczne :tak:

Marta zdrówka dla choraska.

Ewcia słomianko witaj u nas na nowo :tak:

No i nie wiem czy coś jeszcze miałam komuś napisać :zawstydzona/y:

reklama
Super fotka! Dawidek cudny:tak:a mamy tez ta ksiazeczke o samolotach z puzlami:tak:

Ewcia twoje foteczki tez sa superasne! A jesli chodzi o Slowacje to mi chodzilo wlasnie o te parki wodne..Jak tam jest czy ci sie podobalo? Czy bylo teraz duzo ludzi i czy Vanesska miala by tez teraz tam frajde(mam na mysli zime)

A jak sie nazywaja te tropiki w Niemczech? Bo zapomnialam,moze stronke ktos mi poda?Moze tam bysmy sie wybrali:-pO ile wogole pojedziemy.:sorry2:
Iwonka powiem ci,ze w zime to mało atrakcji,,dla dzieci tylko ten jeden basenik z atrakcjami,,,,reszta na dworzu nieczynna...ale maly sie wyhasał..woda cieplusia,wiec super...
ale tamw Niemczech to bajka,,mozna spac na piasku bo tak goraco,,tam to ja na 100% pojade,,tylko nie wiem kiedyy:confused::confused:,,

Cześć dziewczyny... Zajrzałam na moment. Przeglądałam forum, bo pomagam koleżance szukać opiekunki do dziecka... Jeśli znacie jakąś zaufaną kobitkę z Łodzi, to odezwijcie sie proszę do mnie na gg (10464678) podając jakiś kontakt do niej...

I pomyslałam, że grzechcem byłoby nie zajrzeć do Was, skoro już tu jestem.... :)

Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo serdecznie....
no witam witam,,,dzieki ze sie pokazalas,,wiemy,ze wszzystko oki..

Dziewczyny mam takie pytanie: czy wasze dzieciaki sa na cos uczulone np. Jasminka jest uczulona na truskawki, mandarynki, kiwi, pomarancze, cytryne, mleko krowie, czekolade, orzechy. Teraz przechodze do drugiego pytania: czy dajecie dzieciakom produkty ktore je uczulaja czy odstawilyscie calkowicie?

Bo ja juz nie wiem co z Jasminarobic, nie jadla truskawek od 4 miesiecy, przedwczoraj zjadla pierogi ze smietana no i jest cala wysypana, okropnie to wyglada.
moje nie jest chyba na nic uczulone,,bynajmniej nic mu nie wychodiz,,takze nie pomoge..
biedna Jaśminka dużo rzeczy nie może jeść :-(, Majka na szczęście nie jest na nic uczulona ( tylko na syrop Drosetux ), nie umiem Ci pomóc :no:

a oto moje dziełko

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Aniulka bajkowo to zrobilas...

Asiulinka jak zrobiłas take cudny suwaczki??????????

Witam Dziewczyny , przepraszam ze wpadam jak postrzelona ale mam prosbe ... szukam juz wszedzie pomocy ;

Dziewczyny prosze Was o pomoc , znacie jakies sposoby na przeziebienie:confused::-(
Blania obudziala sie dzis o 3-30 i nie mogla zasnac do 5 az sie meczyla , co juz zasypiala to kaszelek ja meczyl , daje jej syropek ale bardzo niechetnie go pije wykreca sie wymiotuje , pluje i wyrywa sie , musze na sile jej dawac ale kaszle az ma odruch wymiotny,wiec musze jej wcisnac chociarz troszke bo sie wtedy uspokaja troszke :-(nie ma goraczki :no:ma kaszel taki przejsciowy troche suchy jakby a zarazem mokry:confused::dry:,i katarek :wściekła/y: , wieczorem wczoraj dalam jej paracetamol calpol, i nasmarowalam plecki, stopki i klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca mietowa, pospala troszke bez kaszlu..ale nie chce by sie to rozwinelo na dobra? sa jakies domowe sposoby :confused: Pomozcie prosze :-:)-:)-(

jak myslicie kapac ja dzis ??
no witaj witaj,,ale twoja mala rosnie jak an drożdzach,,,juz kobietka zniej malutka,,śliczności...
no ja bylam u lekarza i na maleog dlai mi antybiotyk,i moment zeszlo,a domwoe nic mi nie pomagało...

No to fotty..

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

A wogole to m juz moj za gramanica,,Matus dalej śpi....alez przegial,,heee
A mi kawa juz wystygla tak zajelam sie pisaniem,czytaniem,,itd,,,te BB uzaleznia...

Do góry