Super fotka! Dawidek cudny
a mamy tez ta ksiazeczke o samolotach z puzlami
Ewcia twoje foteczki tez sa superasne! A jesli chodzi o Slowacje to mi chodzilo wlasnie o te parki wodne..Jak tam jest czy ci sie podobalo? Czy bylo teraz duzo ludzi i czy Vanesska miala by tez teraz tam frajde(mam na mysli zime)
A jak sie nazywaja te tropiki w Niemczech? Bo zapomnialam,moze stronke ktos mi poda?Moze tam bysmy sie wybrali
O ile wogole pojedziemy.
Iwonka powiem ci,ze w zime to mało atrakcji,,dla dzieci tylko ten jeden basenik z atrakcjami,,,,reszta na dworzu nieczynna...ale maly sie wyhasał..woda cieplusia,wiec super...
ale tamw Niemczech to bajka,,mozna spac na piasku bo tak goraco,,tam to ja na 100% pojade,,tylko nie wiem kiedyy
,,
Cześć dziewczyny... Zajrzałam na moment. Przeglądałam forum, bo pomagam koleżance szukać opiekunki do dziecka... Jeśli znacie jakąś zaufaną kobitkę z Łodzi, to odezwijcie sie proszę do mnie na gg (10464678) podając jakiś kontakt do niej...
I pomyslałam, że grzechcem byłoby nie zajrzeć do Was, skoro już tu jestem....
Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo serdecznie....
no witam witam,,,dzieki ze sie pokazalas,,wiemy,ze wszzystko oki..
Dziewczyny mam takie pytanie: czy wasze dzieciaki sa na cos uczulone np. Jasminka jest uczulona na truskawki, mandarynki, kiwi, pomarancze, cytryne, mleko krowie, czekolade, orzechy. Teraz przechodze do drugiego pytania: czy dajecie dzieciakom produkty ktore je uczulaja czy odstawilyscie calkowicie?
Bo ja juz nie wiem co z Jasminarobic, nie jadla truskawek od 4 miesiecy, przedwczoraj zjadla pierogi ze smietana no i jest cala wysypana, okropnie to wyglada.
moje nie jest chyba na nic uczulone,,bynajmniej nic mu nie wychodiz,,takze nie pomoge..
biedna Jaśminka dużo rzeczy nie może jeść :-(, Majka na szczęście nie jest na nic uczulona ( tylko na syrop Drosetux ), nie umiem Ci pomóc
a oto moje dziełko
Free image hosting by
http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Aniulka bajkowo to zrobilas...
Asiulinka jak zrobiłas take cudny suwaczki??????????
Witam Dziewczyny , przepraszam ze wpadam jak postrzelona ale mam prosbe ... szukam juz wszedzie pomocy ;
Dziewczyny prosze Was o pomoc , znacie jakies sposoby na przeziebienie
:-(
Blania obudziala sie dzis o 3-30 i nie mogla zasnac do 5 az sie meczyla , co juz zasypiala to kaszelek ja meczyl , daje jej syropek ale bardzo niechetnie go pije wykreca sie wymiotuje , pluje i wyrywa sie , musze na sile jej dawac ale kaszle az ma odruch wymiotny,wiec musze jej wcisnac chociarz troszke bo sie wtedy uspokaja troszke :-(nie ma goraczki
ma kaszel taki przejsciowy troche suchy jakby a zarazem mokry
,i katarek
, wieczorem wczoraj dalam jej paracetamol calpol, i nasmarowalam plecki, stopki i klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca mietowa, pospala troszke bez kaszlu..ale nie chce by sie to rozwinelo na dobra? sa jakies domowe sposoby
Pomozcie prosze :-
-
-(
jak myslicie kapac ja dzis ??
no witaj witaj,,ale twoja mala rosnie jak an drożdzach,,,juz kobietka zniej malutka,,śliczności...
no ja bylam u lekarza i na maleog dlai mi antybiotyk,i moment zeszlo,a domwoe nic mi nie pomagało...
No to fotty..
Free image hosting by
http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
A wogole to m juz moj za gramanica,,Matus dalej śpi....alez przegial,,heee
A mi kawa juz wystygla tak zajelam sie pisaniem,czytaniem,,itd,,,te BB uzaleznia...