reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Noooo Bardzo prosze:tak::-D:-)
275097068

Wiecie co nudno dzisiaj,zimno,mokro,,
a jutro do pracy,,ło matko,,a mi sie plan zmienia,,mam nadzieje,ze nie na gorszy,,bo ten mi odpowiadal i to bardzo..
Mu sprawdzic prace dzieci,,no i obadac co jutro za tematy zaczynam,hehee..ale potem teraz mis ie nie chce...wole BB

Ewcia zdjęcia super, sama bym tam pojechała:-):-):-)
My też nie mamy planów na niedzielę, zimno, brzydko więc jedyne co pozostaje to siedzenie w domu:-:)-( I tak minie cały dzień, na nic nie robieniu

Witam,ja po śniadanku,zakupach w spożywczym(musiałam Olka wyprawić do dziadków,dobrze,że zadzwoniłam,bo bułek nie mieli) ,wykąpana i do Was tu serfuję.Na obiadek jedziemy do teściów i będziemy u nich nocować,bo jutro jadę na egzamin i zaliczenia do Lublina.

Dzień doberek!:-D U nas już od rana robota pełną parą. Ech aż się boję jak mężo skończy bo układanie wszystkiego w garderobie:baffled: Madzia chodzi za mną i płacze:dry: ciekawe co jądziś ugryzło. Paluszek dzisiaj mniej boli. Na szczęście. Kolory ma jednak niesamowite: wszelkie odcienie niebieskiego i fioletu mam na nóżce:-D:-D:-D
Ewcia fotki superaśne. Widac że się wyjazd udał. A Matuś narciaż supera:-)
Iiwka najlepsze życzonka rocznicowe. Dużo miłości i zrozumienia.

bmyvaltoppic.jpg

Bodzinko no koniecznie musimy poznac nasze smyki. Nawet mi się ostatnio śniłaś że przyjechaliście do mnie z Karolkiem :szok: Wiesz poczekamy chyba jednak na wiosnę bo z tego co wiem to ty też zależna od komunikacji miejskiej jesteś:tak:
Zmykam ululac Magdulkę.

reklama
Do góry