reklama
katrinm5
Fan(ka)
Jestem znów.Mały zasnął uśpiony przez tatusiaAle walczył jak lew żeby zasnąć
jasmina111
Fan(ka)
jak przyjdzie moja mama to poprosze zeby zrobila mi zdjecie i zaprezentuje moja kurteczke. :-)
Mierzylam dzisiaj stopke Dawidka i troche szczeka mi opadla jak zobaczylam ze butki dla niego to juz "18"
Mierzylam dzisiaj stopke Dawidka i troche szczeka mi opadla jak zobaczylam ze butki dla niego to juz "18"
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam po południowo. Zakupki zrobiłam choc u nas też wieje ale dzieciarstwo opatuliłam i dało radę. Obiadzik zjedzony, kawusia wypita. Mąż pracuje aż się kurzyyyyyy. A ja ledwo kuśtykam Paluch już prawie czarny a dookoła całe sine Na całe szczęście mogę nim ruszac, ale boli
Aha miałam wam powiedziec że moja kuzynka urodziła córeczkę dwa dni temu:-) Malutka nie chce niestety ssac i dużo wagi jej zeszło i nie wiadomo kiedy wyjdą:-( No ale u cioci to teraz 4 wnuczki i tylko jeden wnusio
ZSmykam małą huśtac
Aha miałam wam powiedziec że moja kuzynka urodziła córeczkę dwa dni temu:-) Malutka nie chce niestety ssac i dużo wagi jej zeszło i nie wiadomo kiedy wyjdą:-( No ale u cioci to teraz 4 wnuczki i tylko jeden wnusio
ZSmykam małą huśtac
katrinm5
Fan(ka)
jaśmina duzą stópkę ma DawidekBędę musiała Grzesiakowi zmierzyć....
sikoreczka oj bardzo palec sobie załatwiłaśI na zakupach jeszcze byłaśGratuluję kolejnego dziecka w rodzinie:-)Będzie dobrze nauczy się ssac
sikoreczka oj bardzo palec sobie załatwiłaśI na zakupach jeszcze byłaśGratuluję kolejnego dziecka w rodzinie:-)Będzie dobrze nauczy się ssac
jasmina111
Fan(ka)
Katrinm5 - dostalam taka specjalna miarke stopek (taka plastikowa stopka). I wyszlo 18. A swoja droga to Dawidek od urodzenia ma duze pletewki:-)
Teraz nosi kapciuszki na 11 cm i paluszki ma juz takie troszke wypchniete.
Z tego wychodzi ze ta miarka to nr bucika, albo sama juz nie wiem....:-)
Zmierzylam mu nozke linijka i ma 11 cm
To ja juz nie wiem co mierzy ta miarka
Teraz nosi kapciuszki na 11 cm i paluszki ma juz takie troszke wypchniete.
Z tego wychodzi ze ta miarka to nr bucika, albo sama juz nie wiem....:-)
Zmierzylam mu nozke linijka i ma 11 cm
To ja juz nie wiem co mierzy ta miarka
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
jasmina, buciki mają zazwyczaj nie rozmiar w cm, tylko taki (chyba) europejski...Oliwka np./ ma rozmiar 22, co w cm znaczy tyle co ok.13 cm...Chociaż co firma to zonk, bo inny rozmiar podają...
Ja powoli szykuję się na zabawę...Kąpiel za mną, teraz muszę wyprasować spódnicę i bluzkę, no i mojego małża przygotować ;-).Bo on sam się nie potrafi ubrać
Ja powoli szykuję się na zabawę...Kąpiel za mną, teraz muszę wyprasować spódnicę i bluzkę, no i mojego małża przygotować ;-).Bo on sam się nie potrafi ubrać
katrinm5
Fan(ka)
jaśmina ja jeszcze nie mam opanowanej rozmiaróki dziecięcejWiec nie wiem jak prawidłowo powinno sie odczytać nr bucika:-(
inna ja tez zawsze musze swojego wyszykowaćNigdy nie wie jak ma sie ubrać na większe wyjśćieUdanej imprezki życzę:-)
inna ja tez zawsze musze swojego wyszykowaćNigdy nie wie jak ma sie ubrać na większe wyjśćieUdanej imprezki życzę:-)
jasmina111
Fan(ka)
inna, katrinm - moj maz od kiedy wyjechal to sam nauczyl sie wszystkiego. Prasuje, sprzata. Nawet ugotowac cos tam umie :-). A jak byl w domu to mial dwie lewe rece.
A moja mama dzisiaj nie przyszla bo pogoda ja wystraszyla. Wcale sie nie dziwie dzisiaj u mnie zawierucha i deszcz.
A moja mama dzisiaj nie przyszla bo pogoda ja wystraszyla. Wcale sie nie dziwie dzisiaj u mnie zawierucha i deszcz.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
A my wróciliśmy z wojaży po Lublinie. W tesco jest totalna wyprzedaż ubranek firmy cheerokie, kupiłam małej czapkę polarkową z rękawiczkami za 3,15zł i koszulkę na lato za 3,50zł. Kupiłabym jej znacznie więcej ale nie było rozmiarów, a szkoda bo to przecież porządna firma
Podziel się: