reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jak przyjdzie moja mama to poprosze zeby zrobila mi zdjecie i zaprezentuje moja kurteczke. :-)
Mierzylam dzisiaj stopke Dawidka i troche szczeka mi opadla jak zobaczylam ze butki dla niego to juz "18":szok:

Witam po południowo. Zakupki zrobiłam choc u nas też wieje:szok: ale dzieciarstwo opatuliłam i dało radę. Obiadzik zjedzony, kawusia wypita. Mąż pracuje aż się kurzyyyyyy. A ja :baffled::baffled::baffled: ledwo kuśtykam:frown: Paluch już prawie czarny a dookoła całe sine:dry: Na całe szczęście mogę nim ruszac, ale boli:szok::szok::szok:
Aha miałam wam powiedziec że moja kuzynka urodziła córeczkę dwa dni temu:-) Malutka nie chce niestety ssac i dużo wagi jej zeszło i nie wiadomo kiedy wyjdą:-( No ale u cioci to teraz 4 wnuczki i tylko jeden wnusio:-D
ZSmykam małą huśtac :happy2:

jaśmina duzą stópkę ma Dawidek:szok:Będę musiała Grzesiakowi zmierzyć....
sikoreczka oj bardzo palec sobie załatwiłaś:szok:I na zakupach jeszcze byłaś:confused:Gratuluję kolejnego dziecka w rodzinie:-)Będzie dobrze nauczy się ssac:tak:

Katrinm5 - dostalam taka specjalna miarke stopek (taka plastikowa stopka). I wyszlo 18. A swoja droga to Dawidek od urodzenia ma duze pletewki:-)
Teraz nosi kapciuszki na 11 cm i paluszki ma juz takie troszke wypchniete.
Z tego wychodzi ze ta miarka to nr bucika, albo sama juz nie wiem....:-)
Zmierzylam mu nozke linijka i ma 11 cm
To ja juz nie wiem co mierzy ta miarka

jasmina, buciki mają zazwyczaj nie rozmiar w cm, tylko taki (chyba) europejski...Oliwka np./ ma rozmiar 22, co w cm znaczy tyle co ok.13 cm...Chociaż co firma to zonk, bo inny rozmiar podają...
Ja powoli szykuję się na zabawę...Kąpiel za mną, teraz muszę wyprasować spódnicę i bluzkę, no i mojego małża przygotować ;-).Bo on sam się nie potrafi ubrać :-D

jaśmina ja jeszcze nie mam opanowanej rozmiaróki dziecięcej:baffled:Wiec nie wiem jak prawidłowo powinno sie odczytać nr bucika:-(
inna ja tez zawsze musze swojego wyszykować:tak:Nigdy nie wie jak ma sie ubrać na większe wyjśćie:tak:Udanej imprezki życzę:-)

inna, katrinm - moj maz od kiedy wyjechal to sam nauczyl sie wszystkiego. Prasuje, sprzata. Nawet ugotowac cos tam umie :-). A jak byl w domu to mial dwie lewe rece.

A moja mama dzisiaj nie przyszla bo pogoda ja wystraszyla. Wcale sie nie dziwie dzisiaj u mnie zawierucha i deszcz.

reklama
A my wróciliśmy z wojaży po Lublinie. W tesco jest totalna wyprzedaż ubranek firmy cheerokie, kupiłam małej czapkę polarkową z rękawiczkami za 3,15zł i koszulkę na lato za 3,50zł. Kupiłabym jej znacznie więcej ale nie było rozmiarów, a szkoda bo to przecież porządna firma

Do góry