reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jakby listonosz paczke ze strojem pirata dla Olka przyniósł(pod pache by mu sie paczka zmieściła) to bym nie musiała z małym na pocztę latać:wściekła/y:.A Olka zamknęłam w domu samego,bo nie chciało mi sie taszczyć ich obu:tak:.

bryy.gif
No i zeżarło mi posta
mad.gif
Więc pożyczę wam tylko
dobranoc.gif
i pochwalę się moimi Bebokami

Ale wieje, aż mam ciarki na plecach
smilie10.gif

Dzień Doberek:-):-)
Maż pojechał na
giełde po jakiś kabelek, wczoraj byliśmy u teściów, przylecieli
chrześniLola, była ciocia i wujek Pawła i było bardzo miło.Teściowa
mnie miło zakoczyła, powiedziała mi,żebym jej podrzuciła małego i
poszła do kina albo na dyskoteke z M bo moge być zmęczona i mam
prawo sobie odpocząc.Objechaął M,że mnie nigdzie nie zbiera, i ze
młodzi jesteśmy.Chyba znowu będzie jak przed urodzeniem Małego.Mam
nadzieje:):):):)
Sikoreczka Beboki jak zwykle cudne:tak::tak:
Jasmin rozmiarówka nie odpowiada dł.stópki,a le synek ma ja wielką:-):-)Choć Lolo w wieku 6 miesięcy maiła 19,5;-);-)Teraz ma 22,5 ale połówek nie ma i jest problem bo 22 na styk a 23 lekko przyduże:dry::dry::dry:
Inna jak zabawa???
Jak się ogarne to wrzuce fotki małego z chrzesnymi:-):-)

Hej wammm niedzielnieeee....
ja juz zostałam sama z synkiem...rano przed 7 juz smignal do pracy ,,,za 4 tygodnie wraca na tydzien...
synio spi sobie, bo o 6 wstal ttate ucalowac i ukochac,,,potem bajki ogladal do 8,,a teraz spi,a ja teraz wstalam,,a jak synio ogladal to ja spalam sobie...
no i wracam do WAS bo wy mi zostalyscie....sama z Matem i WY hehe przez 4 tygodnie ,,,
bo teraz ostatnio musialam msie zajac,,i non stop wyjezdzlaismy gdziesss,,sorrkii:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry