reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mój w domu,grochówkę dla siebie gotuje,ja na diecie,bo coś zjadłam z listy zakazanych produktów i mnie 2 dzień czyści:-(
katrinm5
Fan(ka)
Dzien dobry:-)
Chyba wszędzie taka paskudna pogodaJa dziś z domu tez się nie ruszęPosorzątane mały śpi a ja przy kawce siedzię:-)
iiwka wszystkiego najlepszego:-):-)Ja w przyszłym roku 3 bede miała z przodu
bodzinka suwaczki masz śliczne:-):-)Aż zazdroszczę
sikoreczka to sobie narobiłaś z tym palcemTrzeba był w ściane kopać???;-)
iwonka sprytnie męża wykorzystasz;-)
Chyba wszędzie taka paskudna pogodaJa dziś z domu tez się nie ruszęPosorzątane mały śpi a ja przy kawce siedzię:-)
iiwka wszystkiego najlepszego:-):-)Ja w przyszłym roku 3 bede miała z przodu
bodzinka suwaczki masz śliczne:-):-)Aż zazdroszczę
sikoreczka to sobie narobiłaś z tym palcemTrzeba był w ściane kopać???;-)
iwonka sprytnie męża wykorzystasz;-)
jasmina111
Fan(ka)
Jestem obecna
Wiec bylam na zakupach. Kupilam walizke, pieluchy i ksiazke Harry Potterrrrrr.
Teraz zajadam z Jasminka obiadek. Jasminka zupa pomidorowa z klopsikami a ja pysznego schabowego. Zapomnialam napisac kupilam sobie sliczna kurteczke za 40zl. A teraz siedzimy i ogladamy "Odlotowe Agentki" a Dawidek kula sie po ziemi.
Do schabowego zrobilam sobie kawe bo jakos brakuje mi dzisiaj czasu zeby spokojnie wypic kawusie.:-)
Wiec bylam na zakupach. Kupilam walizke, pieluchy i ksiazke Harry Potterrrrrr.
Teraz zajadam z Jasminka obiadek. Jasminka zupa pomidorowa z klopsikami a ja pysznego schabowego. Zapomnialam napisac kupilam sobie sliczna kurteczke za 40zl. A teraz siedzimy i ogladamy "Odlotowe Agentki" a Dawidek kula sie po ziemi.
Do schabowego zrobilam sobie kawe bo jakos brakuje mi dzisiaj czasu zeby spokojnie wypic kawusie.:-)
jasmina111
Fan(ka)
Kupilam Jasmince gre planszowa "Przygody w Krolestwie Oblokow" z serii BArbie i Magia Teczy. Gra jest dla dzieci w wieku 4-6 lat no i JAsmina 2 x mnie ograla.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Chętnie Ci swojego odstąpię .I pracowity, i dzieckiem się zająć potrafi...Tylko troszkę marudny, ale da się przeżyć (choć ja mam już dość).Zawsze możemy zamianę próbną zrobić....A ja sobie poszukam niemarudzącego, pięknego, młodego, bogatego, umięśnionego, gotującego, wspaniałego i cudownego męza .Ma któraś z was dobrego kandydata na męża to się ze swoim rozwiodę i wyjdę za kogoś kto pomaga w domu żonie;-)
W ogóle to dzisiaj idziemy na zabawę, a ja nie mam w co się ubrać .Myślicie że czarna spódnica do kolan i satynowa śliwkowa bluzka będą ok ?? Bo nie wiem ...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ho ho dziewczyny widzę, że tu jakiś nowy program zapoczątkujecie " zamiana mężów" ;-)
Ja już wysprzątałam, lekcje z Natalką zrobiłam - teraz już zaczną się jej prawdziwe ferie, obiad zjedzony, Kubuś własnie usnął więc ja na BB
Ja już wysprzątałam, lekcje z Natalką zrobiłam - teraz już zaczną się jej prawdziwe ferie, obiad zjedzony, Kubuś własnie usnął więc ja na BB
katrinm5
Fan(ka)
jaśmina gratuluję udanych zakupów:-)A kurteczka bardzo tania
inna widzę że masz dylemat prawdziwej kobiety:-)Wydaje mi się że możesz tak się ubrac ale to tylko moje skromne zdanie;-)
iwona to masz chwilę dla siebie:-)
My jeszcze nie jedliśmy czekam aż ziemniaki si,e ugotują.Grześ juz dawno po obiedzieA teraz się bawi na dywanie
inna widzę że masz dylemat prawdziwej kobiety:-)Wydaje mi się że możesz tak się ubrac ale to tylko moje skromne zdanie;-)
iwona to masz chwilę dla siebie:-)
My jeszcze nie jedliśmy czekam aż ziemniaki si,e ugotują.Grześ juz dawno po obiedzieA teraz się bawi na dywanie
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Zmykam na obiad:-)
Wpadnę pózniej
Wpadnę pózniej
Podziel się: