reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iiwka to wsyzstkiego naj naj naj

geb003.gif

reklama
Dzien dobry:-)

Chyba wszędzie taka paskudna pogoda:confused:Ja dziś z domu tez się nie ruszę:tak:Posorzątane mały śpi a ja przy kawce siedzię:-)
iiwka wszystkiego najlepszego:-):-)Ja w przyszłym roku 3 bede miała z przodu:dry:
bodzinka suwaczki masz śliczne:-):-)Aż zazdroszczę:baffled:
sikoreczka to sobie narobiłaś z tym palcem:szok:Trzeba był w ściane kopać???;-)
iwonka sprytnie męża wykorzystasz;-)

Jestem obecna
Wiec bylam na zakupach. Kupilam walizke, pieluchy i ksiazke Harry Potterrrrrr.
Teraz zajadam z Jasminka obiadek. Jasminka zupa pomidorowa z klopsikami a ja pysznego schabowego. Zapomnialam napisac kupilam sobie sliczna kurteczke za 40zl. A teraz siedzimy i ogladamy "Odlotowe Agentki" a Dawidek kula sie po ziemi.
Do schabowego zrobilam sobie kawe bo jakos brakuje mi dzisiaj czasu zeby spokojnie wypic kawusie.:-)

Kupilam Jasmince gre planszowa "Przygody w Krolestwie Oblokow" z serii BArbie i Magia Teczy. Gra jest dla dzieci w wieku 4-6 lat no i JAsmina 2 x mnie ograla.

Ma któraś z was dobrego kandydata na męża to się ze swoim rozwiodę i wyjdę za kogoś kto pomaga w domu żonie;-)
Chętnie Ci swojego odstąpię :-p.I pracowity, i dzieckiem się zająć potrafi...Tylko troszkę marudny, ale da się przeżyć (choć ja mam już dość:sorry2:).Zawsze możemy zamianę próbną zrobić...:-D.A ja sobie poszukam niemarudzącego, pięknego, młodego, bogatego, umięśnionego, gotującego, wspaniałego i cudownego męza :-D.
W ogóle to dzisiaj idziemy na zabawę, a ja nie mam w co się ubrać :baffled:.Myślicie że czarna spódnica do kolan i satynowa śliwkowa bluzka będą ok ?? Bo nie wiem ...

Ho ho dziewczyny widzę, że tu jakiś nowy program zapoczątkujecie " zamiana mężów" ;-):-D

Ja już wysprzątałam, lekcje z Natalką zrobiłam - teraz już zaczną się jej prawdziwe ferie, obiad zjedzony, Kubuś własnie usnął więc ja na BB:tak:

jaśmina gratuluję udanych zakupów:-)A kurteczka bardzo tania:tak:
inna widzę że masz dylemat prawdziwej kobiety:-)Wydaje mi się że możesz tak się ubrac ale to tylko moje skromne zdanie;-)
iwona to masz chwilę dla siebie:-)
My jeszcze nie jedliśmy czekam aż ziemniaki si,e ugotują.Grześ juz dawno po obiedzie:tak:A teraz się bawi na dywanie

reklama
Do góry