reklama
Kiedy tule mojego Potworka, kiedy patrze w te jego błękitne oczeta,kiedy woła "mama", tuli się to wiem,że to na niego czekałam całe moje życie...
Kocham go tak bardzo...
W nocy znowu śniła mi się Majeczka i chory Lolo...
Kocham go tak bardzo...
W nocy znowu śniła mi się Majeczka i chory Lolo...
katrinm5
Fan(ka)
Bodzinka dziś też śniła mi się Majeczka..a jak sie obudzilam to popłakałm sie..:-(
Sny są odwrotnościaWszystko będzie dobrze.
I ja sie cieszę że mam taka małą kochaną istotke..mimo że czasem brak mi już sił jak płacze i marudzi..wtewdy mam dośćKocham go bardzo....
Sny są odwrotnościaWszystko będzie dobrze.
I ja sie cieszę że mam taka małą kochaną istotke..mimo że czasem brak mi już sił jak płacze i marudzi..wtewdy mam dośćKocham go bardzo....
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ja pitole, dopiero co rano poodkurzałam, a Oliwka już narobiła takiego syfu że patrzeć na to nie mogę .Trafi mnie kiedyś, bo ostatnio czuję się jak sprzątaczka
anaconda27
styczniówka2006
Ja też nie mogę przestać myśleć o Majeczce zwłaszcza jak kładę się spać. Dzisiaj czytałam pamiętnik Moniki i nie mogę pogodzić się z taką niesprawiedliwością w życiu. Dlaczego jednym wszystko przychodzi tak łatwo a inni ciągle napotykają trudności, przecież to nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katrinm5
Fan(ka)
anaconda tak dziwnie właśnie jest świat poukładany....tez zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje...na to chyba nie znajdziemy odpowiedzi..A najgorsze jest to że czesto trudności gonią następną trudność a tragedia tragedię i mało tego dotyka to tych samych ludzi..Ja też nie mogę przestać myśleć o Majeczce zwłaszcza jak kładę się spać. Dzisiaj czytałam pamiętnik Moniki i nie mogę pogodzić się z taką niesprawiedliwością w życiu. Dlaczego jednym wszystko przychodzi tak łatwo a inni ciągle napotykają trudności, przecież to nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie umiem wejść na strone pamietnika...Przed chwilka doczytałam gdzie jest pogrzeb i znowu płacz.Ja mieszkam jakies 20 min autobuzem od tego Kościoła...W niedziele byłam na sośnicy na giełdzie i jak wracałam to myślałam,że ja kupuje ciuszki dla Lola a gdzieś niedaleko rodzice tak cierpią...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Wiecie co, dla mnie najbardziej niesprawiedliwe jest to, że oni tak bardzo pragną dziecka, tak walczyli o Majkę, poświęcili jej tak wiele czasu, uwagi, a przede wszystkim miłości, a jednak Majeczka odeszła...A tyle jest matek które nie chcą dziecka i je porzucają lub robią coś jeszcze gorszego.I te porzucone dzieci swoje życie spędzają w domach dziecka albo u rodzin zastępczych...Nigdy tego nie pojmę...Tacy dobrzy ludzie, wspaniali, o ogromnych sercach, a tak muszą cierpieć...:-(.Do d*py to wszystko...
reklama
Podziel się: