reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Jędrek siedzi przed telewizorem ogląda "Misia Uszatka" i zajada się ogórkiem zielonym :tak:i cały czas mlaska z zachwytu i mówi mi, że on taki pyszny :-) miałam dać mu obiad, no to teraz trochę odczekać muszę.

reklama
Kiedy tule mojego Potworka, kiedy patrze w te jego błękitne oczeta,kiedy woła "mama", tuli się to wiem,że to na niego czekałam całe moje życie...
Kocham go tak bardzo...
W nocy znowu śniła mi się Majeczka i chory Lolo...

21133211628.jpg

16351411628.jpg

Bodzinka dziś też śniła mi się Majeczka..a jak sie obudzilam to popłakałm sie..:-(
Sny są odwrotnościa:tak:Wszystko będzie dobrze.
I ja sie cieszę że mam taka małą kochaną istotke..mimo że czasem brak mi już sił jak płacze i marudzi..wtewdy mam dość:zawstydzona/y:Kocham go bardzo....

Ja pitole, dopiero co rano poodkurzałam, a Oliwka już narobiła takiego syfu że patrzeć na to nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Trafi mnie kiedyś, bo ostatnio czuję się jak sprzątaczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też nie mogę przestać myśleć o Majeczce zwłaszcza jak kładę się spać. Dzisiaj czytałam pamiętnik Moniki i nie mogę pogodzić się z taką niesprawiedliwością w życiu. Dlaczego jednym wszystko przychodzi tak łatwo a inni ciągle napotykają trudności, przecież to nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też nie mogę przestać myśleć o Majeczce zwłaszcza jak kładę się spać. Dzisiaj czytałam pamiętnik Moniki i nie mogę pogodzić się z taką niesprawiedliwością w życiu. Dlaczego jednym wszystko przychodzi tak łatwo a inni ciągle napotykają trudności, przecież to nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaconda tak dziwnie właśnie jest świat poukładany....tez zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje...na to chyba nie znajdziemy odpowiedzi..A najgorsze jest to że czesto trudności gonią następną trudność a tragedia tragedię i mało tego dotyka to tych samych ludzi..

Ja nie umiem wejść na strone pamietnika...Przed chwilka doczytałam gdzie jest pogrzeb i znowu płacz.Ja mieszkam jakies 20 min autobuzem od tego Kościoła...W niedziele byłam na sośnicy na giełdzie i jak wracałam to myślałam,że ja kupuje ciuszki dla Lola a gdzieś niedaleko rodzice tak cierpią...

Wiecie co, dla mnie najbardziej niesprawiedliwe jest to, że oni tak bardzo pragną dziecka, tak walczyli o Majkę, poświęcili jej tak wiele czasu, uwagi, a przede wszystkim miłości, a jednak Majeczka odeszła...A tyle jest matek które nie chcą dziecka i je porzucają lub robią coś jeszcze gorszego.I te porzucone dzieci swoje życie spędzają w domach dziecka albo u rodzin zastępczych...Nigdy tego nie pojmę...Tacy dobrzy ludzie, wspaniali, o ogromnych sercach, a tak muszą cierpieć...:-(.Do d*py to wszystko...

reklama
NIkaMd ma w podpisie link do pamiętnika Moniki - ja w ten sposób dotarłam do niego, bo inaczej też nie mogłam otworzyć:no:

Do góry