reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia, super fotki :tak:.My do Tatralandii się już od zeszłych wakacji wybieramy i się wybrac nie możemy, ale może w tym roku się uda pojechac :tak:.Za to bylismy pod Berlinem w Tropical Islands, całkiem fajnie było.Polecam, jak ktoś ma możliwość pojechać, nawet zimą, bo jest wszystko zakryte, a w śrdoku stała temperatura :tak:.
A podobno latem w Tatralandii jest świetnie, tylko strasznie tłoczno :sorry2:, a ja tego nie lubię.
A moje dziecko właśnie się bawi autkami :dry:

Ewcia, super fotki :tak:.My do Tatralandii się już od zeszłych wakacji wybieramy i się wybrac nie możemy, ale może w tym roku się uda pojechac :tak:.Za to bylismy pod Berlinem w Tropical Islands, całkiem fajnie było.Polecam, jak ktoś ma możliwość pojechać, nawet zimą, bo jest wszystko zakryte, a w śrdoku stała temperatura :tak:.
A podobno latem w Tatralandii jest świetnie, tylko strasznie tłoczno :sorry2:, a ja tego nie lubię.
A moje dziecko właśnie się bawi autkami :dry:
Ja wlasnie chce tam pod Berlin jechac,,mam rzut beretem,,tzn w sumie blisko,,kolo maxymalnie 250km,,czy jakos tak....maz mi to kiedys zaproponowal,,ale jakos jeszcze nie bylismy jeszcze..
a latem w Tatralandii to na pewno tłok jest nieziemksi,,no i bajkowo,,,

Rety :szok::szok::szok::szok: ale mało śniegu :szok::szok::szok: ale foteczki cudne. Ja też chcę w góry :tak::tak::tak::tak:
no my tez nad tym sniegiem ubolewamy..
przed wyjazdem bylo sporo,,my bylismy prawie nic,,no i teraz jest tez tona,,,a my nic ze sniegu nie skorzystalismy..

dobra ide robic niama....a synek baje na kompie pooglada,,

nraziee

reklama
Ewcia, super foteczki :tak:. Ale śniegu faktycznie malutko :sorry2:
A co do Tropikalnej Wyspy, to my trochę daliśmy ciała, bo byliśmy tam tylko jeden dzień, później żalowaliśmy, że tam nie nocowaliśmy, bo mozna po prostu wziąć śpiworek i spać na wyspie, nie trzeba bulić za hotel.No, ale może jak Oliwka będzie troszkę starsza to pojdziemy tam na dłużej :tak:

Do góry