reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieks, dzieks.
Dawid jest bardzo grzeczny, czasami sama sie dziwie jak to mozliwe:-)
Dziewczyny a co planujecie na Walentynki?
Wysłać męża w kosmos:-):-):-)
A tak poważnie to pewnie jakiś drobny upominek i kolacyjka.
Dwa lata temu walentynki świętowaliśmy już z miesiąc wcześniej.Tak mocno ,że potem test ciążowy był pozytywny hihihhihi:-):-):-):-)

reklama
Ja w ogóle zapomniałam o walentynkach:zawstydzona/y: :sorry2: musz pomyslec co by tu zrobic, ale znajac moje zdolnosci to nic ciekawego nie wymysle:zawstydzona/y::blink: ale moze od was cos podlapie.....:sorry2:

Moi chlopcy wlasnie sie kapia, Igor tak strasznie polubil kapiele pod prysznicem z tatsiem, że ja mam jeden obowiazek mniej :-D;-)ide bo juz mnie wolaja ze wychodza.

Na dzis juz sie zegnam, milych snow kochane i do juterka, dobranoc.

Grześ wykąpany i już nawet zasnął:-)Mam chwile dla siebie póki sie nie obudzi...
Moi chlopcy tez wykapani. Grzes spi, a Maciek lezy w lozku. Pewnie za chwile zasnie (oby!).:tak:

Katrin i co udalo Ci sie stworzyc galerie?

Aha, zapomnialam Wam powiedziec (i pokazac), ze Macius poadl kolo poludnia.Oto jak zasnal::-D

Dzisiaj pomyslalam sobie ze pojechalabym sobie do jakiegos cieplego kraju najlepiej do Tunezji albo do.... wybieram Tunezje. Slonce slonce slonce. Ach dobrze pomazyc narazie zostaja mi tylko marzenia bo jak Dawid taki maly to odpada wyjazd. I co ? zostaje mi tylko solarium :-D:-D:-D
nom mi tez sie marzy taki wyjazd,hehe,,ale dopiero w wakacje gdzies pojedziemy..

A tak buszuje moj Dawidek po szafkach

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
superrr fotaaaaaa

Fajna foteczka fajna, aż się zachciewa znowu mieć takiego bobaska:-):-)
dokładnie anaconda dokładnie....

dzieks, dzieks.
Dawid jest bardzo grzeczny, czasami sama sie dziwie jak to mozliwe:-)
Dziewczyny a co planujecie na Walentynki?
nic nie planuje,siedze saa z synem w domu...

Aha, zapomnialam Wam powiedziec (i pokazac), ze Macius poadl kolo poludnia.Oto jak zasnal::-D
ale zajefajnie..

Mój synio już spi dawno,,padl,bo w dzien nie spal...
A maz go dzisiaj obciachał na prawie łyso,,,i to maszynką,,dziwnie,ze sie dał i nie jeczał,,troszke pojeczal ale obciachany jest gicio....;-)

ja zmykam dobranoc...

reklama
Do góry