reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale jestem wsciekla, jutro Maks mial miec bal karnawalowy, stroje wybrane, nawet Maja swoim tez zachwycona a tu dzis dzwonia ze odwoloany ze wzgledu na zalobe narodowa, normalnie wsciekla jestem, juz takim malym dzieciom mogli podarowac tak sie cieszyly
&^&%^$%#$%*&*(()*)()_()_()()*(&^%$##@@#$%^ normalnie ciezko widze dzisijszy dzien jak mnie maz wkurzy to az mi go szkoda :tak:
a jaka my mamy żałobe narodowa,ja nic nie wiem??

A tak swoją drogą to aj chyba jakies zdolności telepatyczne mam...
Wczoraj myślałam,że Pycha się cóś nie odzywa a tu pościk od niej.
Dziś ledwo o Ewci pomyślałąm już foteczki wkleja.
No to macie życzonka kogo przywołac na forum;-);-);-)

Ja mam dzis jakis podly dzien....:baffled: dziecko mnie denerwuje tylko, oczywiscie nie okazuje mu tego ale w srodku az sie gotuje:no:

ja na odparzenia stosowalam sudocrem, nie czesto Igor mial odparzona pupe takze nie wielki esa moje doswiadczenia w tej dziedzinie.
Ja tez sie wkurzam na chlopakow.:baffled: Choc wiem, ze oni nie zawsze sa winni, i tez sie staram nie okazywac tego (choc nie zawsze mi to wychodzi:-().
Na odparzenia polecam bepanthen. Wedlug mnie jest rewelacyjny. Jak Macius mial w pupy kranik i pupe tak odpazona, ze plakal jak tylko sie dotykalo (nawet sama woda), to bepanthen szybciutko mu pomogl. A sudocremu uzywam na codzien.

A na te pieluchy pampersa z zielonym paskiem nawilzajacym, tez mi Macka uczulily (uzywalismy wtedy belli), Grzesiowi na szczescie nic nie jest.

I ja jestem rocznik'81 (marzec). Tak jaki i Ewcia i Vici.:tak:

Co do porodow, to przezylam i razem i osobno.;-) Z Maciusiem bylam sama, bo nie bylo miejsc na salach porodowych:wściekła/y: -rodzilam na przedporodowej. A z Grzesiem sie udalo i razem z moim go urodzilismy;-). Choc i tak nie trafilam na sale porodowa.:baffled:

reklama
Do góry