Dzień doberek! Ja się nawet dzisiaj wyspałąm:-) Miałam iśc wcześniej spac, ale jakoś nie mogę zasnąc i zalegam dopiero koło 1 w nocy
Co rano jak się budzimy to Adrianek leży z nami w łóżku
Dziś go pytałam skąd on się u nas bierze i mi wytłumaczył, że jak tatuś wychodzi do pracy to on do nas przychodzi żeby nam smutno nie było
Kochany łobuziaczek o mamę się martwi
Mam do was pytanko: macie może jakiś sposób na pozbycie się przykrego zapachu moczu
Małemu zdarzyła się niestety ostatnio wpadka i teraz mu łóżko śmierdzi
Nie chcę kupowac nowego a coś z tym trzeba zrobic
A wiecie co mi powiedział jak spytałam czemu do ubikacji nie poszedł? Powiedział że bardziej mu się chciało spac niż wstac
Potem jak się zorientował to wstał przebrał się i przyszedł do mnie się zagrzac
Magdusia od rana biega za mną i popłakuje
Widac że jej zębole idą i bardzą ją to męczy. No ale jeszcze troszkę i będą ostatnie trójeczki:-) Mam nadzieję że potem trochę dłuższa przerwa nas czeka.
Mojego tatę wczoraj wypisali ze szpitala. Po wszystkich badaniach stwierdzili że naerki są w porządku a to że nie pracowały to była wina prostaty . Ma przerost i po prostu jej płaty uciskają nerki. Do tego stan bakteryjny, którego nie potrafią wyleczyc już od lipca. Niby jest dobrza a wczoraj jak wrócił do domku to nogi mu znów zaczęły puchnąc i w sumie nie wiadomo czemu. Kurcze
Ciekawe co mu będą dalej robic.
Idę gotowac zupkę. Muszę odejśc od kompika bo Madzik się wścieka- sama chce pisac