reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia chodzi mi wlasnie o te wodne ralaksy:) Zdrowka zycze Matiemu!
Mamajuli a po co sie tam logujesz czy wogole rejestrowalas? Nie trzeba nic takiego tam robic......Ja sie nigdy na tej stronie nie zarejestrowalam.......a zdjecia przez ta strone wstawiam na BB w postach :)
Katrin no chumor jak chumor,troche lepszy ale znow sie w ku....... bo mi poczta nie dziala moja ,moje dziecko cos na mieszalo i nie moge sie zalogowac...mialam dwa adresy i zaden nie dziala...buuuuuu

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zaj...li nam w nocy kołpaki z beemki.Mirek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,znalazł wyrok gościa który włamał się do merca jak byłam z Olkiem w ciąży i poleciał po zasądzoną kasę,500zeta drogą nie chodzi:no:.Szczyl i jego kumpel od włamów mieszkają w blokach obok nas.Dobrze,że wyrok jest ważny 10lat.Dajemy łebkowi czas do końca miesiąca a jak nie spłaci to śmigamy do komornika i niech ściąga z odsetkami:tak:.
Dzień (nie)dobry dziewczyny.

Witam:-):-)
Już wiem czemu się zgadzam tak z rana wstawać..Już wszystko porobione, obiadek, posprzątane i w ogóle.Teraz moje gołe dziecko cyca sobie, ciekawe kiedy mnie oleje;-);-)Obudziła się dziś o 3 i mnie próbował zagadywać do 5 a ja o 5.50 pobudka.Och ale jakoś daliśmy sobie rade:-)

Dzień dobry!

A mnie głowa dziś boli :szok::szok::szok:

Bodzinka ja jakbym wtawała o tej godz. co Ty, to chybabym musiała sobie zapałki w oczy wstawić :baffled: dla mnie to środek nocy ;-)

Witam

Wpadlam sie tylko przywitac i ide do Igora bo sie tak zachowuje ze glowa boli:no:

Bodzinka Gratulacje zabkow dla synia
Ewcia duzo zdrowka dla Matusia

ide bo oszaleje z nim

Dzien dobry.
A Moj Macio wczoraj poszedl spac po 21, a dzis do lozka do nas przyszedl po 4, ze on glodny i chce jesc.:dry: Olelismy go i chyba zasnal, ale znow obudzil sie po godzinie i juz nie dalo sie go ignorowac i trezba bylo wstac i dac mu jesc.:baffled: Na szczescie uczynil to moj szanowny malzonek.:-) A ja zostalam w lozku z gadajacym Grzesiem, na szczescie on za jakis czas zasnal. Zreszta do tej pory spi. A ciekawe czy i o ktorej polegnie Macius.:confused:

Dzień doberek.
Oliwka wczoraj znowu poszła spać o północy :baffled:.Masakra...Coś się jej poprzestawiało...A obudziła się przed 9 :baffled:.No, ale jak sobie pospała od 17:30 do 19:30 to się nie dziwię, że nie chciało jej się wcześniej spać.
Pogoda dzisiaj niefajna, szaro, buro i ponuro.
A ja muszę podjechać dzisiaj po wniosek na dowód osobisty, do wydziału komunikacji po wniosek na prawo jazdy, bo czas najwyższy zacząć wymieniać dokumenty ;-).W przyszłym tygodniu muszę pojechać do szkoły i w toku studiów też zgłosić zmianę nazwiska, w banku też, i nie wiem czy jeszcze gdzieś to trzeba zgłaszać :sorry2:.
O, mój małż idzie :-), pewnie mnie wywali od kompa, bo pewnie musi przelewy porobić
Do później

Inna u nas pogoda też nieładna amnie się chce prażynek z biedronki:dry::dry::dry:
Więc albo obejde się smakiem albo rusze się i pójdziemy...
Mały wczoraj zasnął o 22 ale wstał o 3:dry::dry::dry:Teraz śpi bo obudził się jakiś taki niedospany i od 8 się snuł po mieszkaniu i wisiał na cycu co by pospać.No ale zasnął o 9...

reklama
A moja Majka obudziła się dzisiaj w nocy dwa razy i raz przełożyłam ją z powrotem do łóżeczka, a drugi raz to już spała koło mnie bo niestety ja zasnęłam przed nią pierwsza:-:)-:)-(
Już chyba pogodziłam się z tą myślą że będzie się budzić w nocy tak już zawsze:szok::szok::szok:
Pogoda blee, ale z ociąganiem wyjdziemy po zakupy, chyba że zacznie kropić. Ja chcę już wiosny i słoneczka i żeby było cieplutko na dworku:tak::tak:

Do góry