reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiecie co nic mi się nie chce...Musze iśc czynsz zapłacić a przenieśli nam kase na koniec miasta.Pogieło ich i tyle.No i teraz musze tam drałować.Potem do Babci jedziemy.Oj, oj, oj....

Dzień dobry! Ja właśnie kończę kawusię i trzeba się wziąśc za coś. Choc nie mam pojęcia co z tego wyniknie, bo Madzik krąży za mną i płacze. Nie wiem już sama co ją męczy. Biegunka się trochę zmniejszyła ale nadal kupka nie taka jak powinna. Całe szczęści że Adrianek zdrowy.
Dziś jest dzień Babci, a ja nawet na cmentarz nie mogę się przejśc bo pogoda do niczego.
A moja mama stwierdziła że na Dzień Babci do przedszkola nie przyjdzie bo nie ma czasu. Przykro mi bardzo z tego powodu, szczególnie że wątpię aby teściowa się pofatygowała. Szkoda mi dziecka. Uczy się pilnie wierszyyka... Sam się zgłosił...

Boże jaka ona śliczna...
I znowu oczy pełne łez..Nie chce sie wierzyć,że już jej nie ma. Świat jest taki strasznie okrutny...

Sikoreczka ale dziś też chyba cós jest w powietrzu.Mój tyż marudny,że ojoj:baffled::baffled::baffled:
Teraz tyż sie po mnie wspina.
No dobra ubieramy sie i pędzimy.Do póżniej.

reklama
Dzień dobry. U nas też ciągle leje.......Ja też jestem rozbita. Ciągle tylko chodzę i przytulam moje dzieci i powtarzam im, że bardzo je kocham. Kuba to już ma chyba tego dość, bo zaczyna się bronic.

Do góry