reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jasminka gratuluje zebolka!
Renifer no u mojej jak wychodzily zeby to tez nic sie nie dzialo,wszystko odbylo sie raczej bezbolesnie.Nie bylo placzu a ni nic.Nie stosowalam zadnych zelow czy czopkow.Na szczescie bez meczarni dla dziecka bylo a na wet 4 zeby na raz jej wychodzily.

reklama
Reniferek wlasnie zauwazylam twoj suwaczek Kurcze jak Ty to zrobilas, ja wlasnie sie biore za siebie ale nie wiem od czeo zaczac, jak mozesz to napisz co nieco na priv.
No i oczywiscie gratulacje wielkie :-):-):-):-)

Ania,czy wiesz że stuknęło Ci 1000 posta?
Jeśli to chodzi o mnie to :no:

czesc dziewczyny
No i najwazniejsze:-) Dawidek ma pierwszego zebolka
wielkie gratulacje, ciekawe co dostaniesz za to że znalazłaś :tak:?

Renifer - zaczelo sie w 4 miesiacu, zaczal sie slinic i wpychal raczki do buzki. Ale najgorszy to byl ostatni tydzien. Plakal przy piersi i ja osobiscie tez poczulam jaki jest zdenerwowany. Jak palcem przejade po dziaselku to czuc taka igielke ale 100 razy bardziej czuc ja na piersi jak w zdenerwowaniu Dawid szarpnie glowka. Wczoraj wieczorem i dzisiaj wieczorem podalam mu ibufen bo nie mogl zasnac:-:)no:
:-) Ale dla pocieszenia moge napisac ze jak mojej corce wychodzily pierwsze zabki to jakos tak wyszlo za nie zauwazylam kiedy dokladnie to sie stalo i w pamietniku ma wpisane "ok.12 stycznia":-D Nic ja nie bolalo, tylko sie slinila. teraz jak to pisze to wydaje mi sie ze ona slinila sie bardziej.
Maja też przeszła ząbkowanie bezboleśnie :tak:, ciekawe jak będzie teraz

Mam żelowe paznokcie :tak::-D, ale mi się dziwnie pisze, jutro Wam pokażę

Byliśmy dzisiaj w Toruniu, jutro zdam relacje bo dzisiaj jakoś nie mam weny do pisania.

Dobranoc

Witam z rana.Mi juz humor sie porawil i bede zagladac juz czesciej:_) pisac tez bede oczywiscie:yes:
Pogode mamy piekna juz wczoraj popoludniu sie ladnie zrobilo.Teraz uciekam umyc glowe a potem na zakupki

witam wszystkie siedzace w domu mamy. Widze, ze nie tylko ja mam ten problem. Moj maz niekiedy tez potrafi wrocic z pracy polozyc sie i narzeka ze jest bardzo zmeczony, ze on musi odpoczac. Nie rozumie tego, ze on pracuje tylko 8 godzin, a ja 24 i ja nie mam byc prawa zmeczona wszystko robiąc z dzieckiem u boku.

Reniferek wlasnie zauwazylam twoj suwaczek Kurcze jak Ty to zrobilas, ja wlasnie sie biore za siebie ale nie wiem od czeo zaczac, jak mozesz to napisz co nieco na priv.
No i oczywiscie gratulacje wielkie :-):-):-):-)

hej

WOLOSZKA odpisze Ci dzis wieczorem albo jutro rano, bo dzis mam kolęde i musze dom doprowadzic do stanu używalności przed przyjściem księdza :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: w sumie to naprawde nie robiłam nic specjalnego... dopeiro teraz zabieram sie za pierwsze ćwiczenia na mieśnie brzucha bo wałek pozostał....

dziewczynki zazdroszcze bezbolesnego ząbkowania... jak znam życie i mojego synka to na pewno da czadu...

IWONKA wiem co czujesz... ja wczoraj tez cały dzień chodziłam jak otumamiona... :frown::frown::frown::frown:

MAMUSIA GRACUSIA - witaj!!!

ok, spadam sprzątac póki mały śpi, bo w sumie to nie wiem o której mi sie ta kolęda zaczyna!

buziaki

reklama
Dzień Dobry:-):-)
Witam nową mamusie.
Marta mój mąż ma poczucie humoru, ma:tak::tak:Choć czasem ma nieco "inne" niż reszta świata:-)Mam nadzieje,że jego okrzyko Cię nie uraziły:tak:
Dziewczyny ja jakas dziwna jestem.Wczoraj jak patrzyłam na Karola to mi sie serce ściskało jak myślałam o rodzicach Majeczki...
Tule go tylko i całuje.Patrzy na mnie z oznakami niezadowolenia od ciągłego mamlania;-)

Do góry