reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry wszystkim! Wywaliłam moich chłopaków do babci i dziadka z okazji jutrzejszego święta. Ja z Madzią w domku, na szczęście mała już nie ma gorączki. Powiedzcie mi kochane czy dziecko może miec biegunkę od eurespalu? Bo coś mi się kojarzy, że jak ostatnio go brała to też były wodniste kupki:confused:

reklama
dziewczyny...
ja jeszcze nie moge ochłonąć po śmierci majeczki.......
wpadam w jakąś depreche, tule moją kruszynke i poplakuje po kątach...

szok..............

nie chce mi sie wchodzic na bb a do tej pory było to moje ulubione zajecie....

czesc dziewczyny

Sikoreczko79 - a czy Madzia ma katar? i czy ta kupka nie jest czasem taka jakby ze sluzem? Pytam bo jak Dawid jest chory ma katar i to wszystko splywa mu do zeladka to ma takie kupki jakby ze sluzem, takie luzne.

Dawidek z uszkami juz lepiej, krople i antybiotyk podzialaly. Ale jestem zaniepokojona bo pomimo tych inhalacji dzisiaj od rana zaciaga z oskrzeli tak jakby to sie mu pogarszalo. Jutro ide do lekarza na 14.40 zobacze co powie.

Mam jeszcze pytanie: Czy wasze dzieci mialy zapalenie ucha a jesli tak to ile taka choroba trwa, ile trzeba ja leczyc?

No i najwazniejsze:-) Dawidek ma pierwszego zebolka

Dzień dobry wszystkim ja też jeszcze mam w głowie tego małego aniołeczka-Majeczke no i ostatni post jej mamusi:-(.Czytając go płakałam jak niewiem i bardzo współczuję Monice bo spotkała ją rzecz najgorsza na świecie- cierpienie i śmierć własnej,noszonej pod swoim sercem kruszynki:-( i dlatego dziękuję bogu że mam szansę mieć zdrowe dziecko i codziennie patrzeć jak rośnie.Jeszcze raz bardzo wspólczuje rodzicom Majuni i jestem pewna że Bóg im to wynagrodzi.
SIKORECZKA co do biegunki po eurespalu to chyba on jest tego przyczyną bo moja mama też miała po nim biegunke i to taką że lekarz kazał jej przestać go zażywać.

Witam dziewczyny
Nasz dzień nie zaczął sie dobrze...bo włamali sie nam do samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:Jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y:Mąz rano wybiera się do pracy a tu niespodzianka..szyba wybita i zamek wyłamany bo oczywiście mój mężeluke zapomniał radoia z auta wyjąć:wściekła/y::wściekła/y:Łoś jeden....a teraz coś mu poweidz......Kurna a auto nie nasze tylko rodziców:-(Wyladował na komendzie złożył zeznani a teraz czekac będziemy na ogledziny.Kurna kolejny wydatek jakby mało było innych:wściekła/y:
jaśmmina gratulacje dla Dawidka za pierwszy ząbek:-)Dobrze że z uszkami lepiej a co do oskrzeli to wizyta sie przyda.
sikoreczka ale wykombinowałś że chłopaków z domu sie pozbyłaś:-)
Szybkiego powrotu do zdrówka małym chorowitką:-)

Mam jeszcze pytanie: Czy wasze dzieci mialy zapalenie ucha a jesli tak to ile taka choroba trwa, ile trzeba ja leczyc?

Czesc moj Maks doscy czesto choruje na uszko. Wiec powiem jak to jest u nas. Ucho trzeba zakrapiac przez conajmniej 7 dni tak jak antybiotyk. Pozniej kontrola najlepiej u laryngologa bo on jest w tym najlepszy. CZasami nam sie zdazalo ze ucho jeszcze bylo lekko czerwone wiec kropilismy jeszcze ze 3 dni. My jestesmy przez caly czas pod kontrola laryngologa albo jezdzimy do pediatry do Warszawy bo w naszej przechodni to nawet cholerny pediatra nie moze sprawdzic ucha bo nie ma sprzetu, tak jak by mu trudno bylo zainwestowac w latareczke ze specjalnymi koncowkami.
Dodam ze po drugim raziejak mielismy zapalenie ucha, laryngolog wyslal nas na badanie sluchu.

U nas nadal leje, więc siedzimy w domu. Teraz mały usnął, a po południu jedziemy na zakupy.
Też mam humor nie najlepszy... :-(

Idę na drugą kawkę.

reklama
Do góry