reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry:-)
My na spacerku jeszce nie byliśmy bo padało:-(
iwonka współczuję śmierci brata:-(Trzymaj się ciepło
Marta super że Julek juz ma sie lepiej:tak:
Bodzinka Ty to naprawdę jesteś super zdolna dziewczyna:tak::tak::-)Kartak jest boska:-)
Ja mam nosidełko ale nie korzystam z niego bo Grzes strasznie w nim krzyczał:-(A chusta była bardzo droga:baffled:

Dzien dobry wam dziewczyny ;-):-)

Bodzinka - jak miło widzieć Zabrze:-) Mój Piotruś się tam urodził:-) Fajne foteczki:tak:

Iwonko - Nie wiem co napisać:-( Bardzo mi przykro i życzę siły w tych ciężkich dniach dla Ciebie i rodziny:-(

A mój Mały nie chce spać:baffled:
Moj Grzes tez cos nie mogl zasnac-godzine nie moglam go uspic i przez godzine prawie non stop sie darl (i to prawie w kazdej pozycji, oprocz pionowej, ale przeciez na pionowo nie bede go usypiac).
Na spacerek nie idziemy, bo pada, a w zasadzie siapi deszcz i szkoda moich i Macka mertow, bo znajac zycie on bedzie szedl powoli wchodzac po kaluzach, a ja bede sie wkurzac, bo chcialabym szybko odbednic zakupy a on sie wlecze i moknie (bo kaptura nie da sobie zalozyc).:baffled:

Joas witaj imienniczko.;-)

Inna lec z mala do lekarza i potem daj znac co ci powiedzieli. Duzo zdrowka dla malej.:tak:

Iwonka bardzo Ci wspolczuje.:-( Trzymaj sie jakos kochana.

Dzien dobry wam dziewczyny ;-):-)

Bodzinka - jak miło widzieć Zabrze:-) Mój Piotruś się tam urodził:-) Fajne foteczki:tak:

Ha! Ha! To super:-)Karollo i mój mąż też:tak:Ja jestem urodzona Bytomianka:-)Ale pokochałam Zabrze i dobrze mi tutaj:tak:

Jestem po spacerku, zaczeło siąpić więc weszłam tylko po ziemnieki i autko dla maełgo(bo mu zgniotłam:-()Mój ukochny syn stwierdził,że mokry chodnik to idealny tor wyścigowy i siadł na nim z autkiem.Szkoda,że nie widzieliście miny babci idącej z naprzeciwka HiHiHi:-):-):-):-)
W ogóle to mnie wkurza dzis bo na okrągło piszczy albo się dzrze o wszystko i jak jest zły i jak zadowolony:dry::dry::dry::dry:

reklama
Do góry