reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka niezły agent z Karolka i jaki pomysłowy:tak::-DDzięki chyba sobie ją zamówię mam tylko nadzieję że lepiej sie sprawdzi niz nosidełko:tak:
Grześ też straszni marudny:-(

reklama
Bodzinka niezły agent z Karolka i jaki pomysłowy:tak::-DDzięki chyba sobie ją zamówię mam tylko nadzieję że lepiej sie sprawdzi niz nosidełko:tak:
Grześ też straszni marudny:-(

Tylko kochana musisz się bardzo dokładnie zmierzyć, bo ja będzie żle dopasowana to będzie wam niewygodnie.Ta pani z tej strony Ci chętnie pomoże:tak::tak:

W Bytomiu mieszkałem 3 lata:-p

A jeśli można spytac to gdzie????Spytac zawsze można:-p:-p:-p:-pNo dobra jeśli można liczyć na odpowiedż;-);-);-)

Witam :))

Bodzinka - czemu się nie chwaliłaś, żeś ty chustomanka? :-D Ja też ;-):tak:
Tylko ja mam hoppa obecnie a wcześniej miałam bebelulu :)

Sewa - budziaki, mam nadzieję, że już lepiej :*

Cześć Joaś, my się znamy z sierpniówek, prawda? ;-) Witamy na wątku.

Iwonka - bardzo mi przykro... ;(((

Inna - daj znać po lekarzu co i jak...

Moja babcia niedaleko mieszkała.Ja mieszkałam w samym centrum, w róznych miejscach ale w okloicach Rynku:-):-)

Witam :))

Bodzinka - czemu się nie chwaliłaś, żeś ty chustomanka? :-D Ja też ;-):tak:
Tylko ja mam hoppa obecnie a wcześniej miałam bebelulu :)

Bo ja taka pół chustomanka.Lubie chuste, ale na razie nie nosze bo mi w tych ubraniach w pouchu niewygodnie.Hoop mi się podoba ale nie na moją kieszeń...Polecam chuste ale wózek tez lubie:-):-)Poza tym byłam na chustowym forum i na spotkaniu , większość mam miała wiazane albo kółkowe.Na forum mamu dawały mi odczuć,że pouch to gorsza chusta i jedyna fajna to wiązana.Najlepiej Hoop lub Nati więc przestałam pisać..Było mi przykro...Ale fajnie,że Ty chustowa:-):-)

Bo ja taka pół chustomanka.Lubie chuste, ale na razie nie nosze bo mi w tych ubraniach w pouchu niewygodnie.Hoop mi się podoba ale nie na moją kieszeń...Polecam chuste ale wózek tez lubie:-):-)Poza tym byłam na chustowym forum i na spotkaniu , większość mam miała wiazane albo kółkowe.Na forum mamu dawały mi odczuć,że pouch to gorsza chusta i jedyna fajna to wiązana.Najlepiej Hoop lub Nati więc przestałam pisać..Było mi przykro...Ale fajnie,że Ty chustowa:-):-)
Bodzinka będę wdzieczna za pomoc:tak:Każdy wybiera taką jaka mu odpowiada.Nie ma co sie przejmować innymi:tak:Ja wezmę pouch bo na inną mnie nie stać.
Mój Mały dopiero zasnął dziś to pierwszy jego sen:baffled:

Mnie też wtedy nie było stac a potem doszliśmy do wniosku,że skoro używam też wózka to daruje sobie wiązaną.Zresztą nadal nie mam na tyle kasy,żeby ją sobie fundnąc bez wyrzeczeń i oszczędzania.Jeszcze teraz kredyt zaczynamy spłacać.Nie narzekam, nie jest zle ale mogłoby być lepiej:-):-):-)

reklama
Hej :-)
Byliśmy u lekarza, w płuckach nic się nie dzieje, na szczęście, a ten kaszel to niestety, tak bywa, że taki duszący się robi, małe dziecko nie potrafi porządnie odkaszlnąć i ta wydzielina zalega.Oprócz Clemastinum i Eurespalu mamy brać Zinnat i jakieś krople na noc.Mam nadzieję, że będzie dobrze i żadna zaraza się nie rozwinie.
Idę teraz podgrzać jedzonko dla Oliwianki, muszę ją przebrać w dresik i niech się bawi ;-).
Do później
Aha! Ja miałam nosidełko Infant Active i użyłam go raz, Oliwka za nim nie przepadała.Ale ona w ogóle unika noszenia na rękach jak ognia, za bardzo ją to ogranicza :-D

Do góry