reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam :growl::-D:-D:-D, ale miałam ubaw.
No dobra jesteś:tak::tak::tak:
To DZIEŃ DOBRY
Ja tylko się witam:-):-):-)Zarejstrowałąm małego na szczepienie więć ide go kompać bo wczoraj wyrodnej matce się nie chciało;-);-):-p:-p
Potem na spacerek.
Do pózniej paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.

łłłłeeee:hmm: ale się poryczalam....kochane chłopaki....Znowu dzownila:no: dalaby wam spokoj:wściekła/y: a co do Arusia to czasem jest lepiej dla dziecka ze nie pamieta....
nie moge pisac mam basen w oczach i nic nie widze:baffled: moje dziecko mnie przytula bo "mamusia smutna jest i pace" :-D:sorry2:
Idziemy na spacerek zajrze pozniej....

Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.

To mówi samo za siebie - jesteś najlepszym ojcem i matką zarazem dla swoich synów:tak::tak:

Dzień dobry :)

Ja nadal grywam od czasu do czasu w The Sims, obecnie w "2" z naciskiem na "własny biznes" ;-) Np. wczoraj, skoro forum i tak nie działało ;-):tak::-D

Aniu - stópkę ma 12,5 cm... ale chyba już za późno na allegro... Za późno się obudziłam i nie dojdzie nic do wyjazdu :-(

łłłłeeee:hmm: ale się poryczalam....kochane chłopaki....Znowu dzownila:no: dalaby wam spokoj:wściekła/y: a co do Arusia to czasem jest lepiej dla dziecka ze nie pamieta....
nie moge pisac mam basen w oczach i nic nie widze:baffled: moje dziecko mnie przytula bo "mamusia smutna jest i pace" :-D:sorry2:
Idziemy na spacerek zajrze pozniej....
Ona po prostu teraz będzie robić chyba wszystko by utrudniać nam życie bo sprawy idą do sądu jeśli chodzi o jej prawa do dzieci. Już dziś składam pozew:sorry2: Ja właśnie myślę że Aruś ma się najlepiej z tym :-)
To mówi samo za siebie - jesteś najlepszym ojcem i matką zarazem dla swoich synów:tak::tak:
Dziękuję za pochwałe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja się tylko staram taki być:-)

Pirrllott, jesli wiesz, że prawo jest po Twojej stronie, to chyba nie masz czym się martwić?? Choć z drugiej strony Ty i Twoi chłopcy ułożyliście sobie w pewien sposób życie, macie swój porządek, ład i harmonię, a teraz zjawia się ta kobieta i chce to wszystko zburzyć :dry:.Oby jak najszybciej udało Ci się wszystko pozytywnie pozałatwiać.A mnie dręczy inne pytanie - czy Ty z matką swoich dzieci miałeś ślub???A jeśli tak to czy jesteście po rozwodzie??Oczywiście nie musisz odpowiadać.A może ja coś przeoczyłam i już o tym pisałeś...:confused:
Ania138, no niezła sadystka jesteś, ale uśmiałam się z tego palenia rodziny :-D, choć sama nie wiem czy to śmieszne :zawstydzona/y:
My dzisiaj pospałyśmy do 9, teraz wcinam ciacho z kremem (fajne śniadanie, nie ma co, ale to mężuś mnie tak rozpieszcza ;-)).Oliwka ogląda Bawmy się Sezamku, a ja mam chwilkę spokoju.Niestety, znowu mnie czeka sprzątanie, bleee...Nie cierpię tego :no:

Dzien dobry.
Dzis bede miala zwariowany dzien.:baffled: -Duzo spraw na glowie.Ale postaram sie nie dac i miec dobry dzien.:tak::-)

inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam :growl::-D:-D:-D, ale miałam ubaw.
:-D:-D:-D:-D no niezle. Ja tez swego czasu gralam w simsy. ostatnio przestalam.

Dzien dobry.
Dzis bede miala zwariowany dzien.:baffled: -Duzo spraw na glowie..
To tak jak ja. Zaraz będę musiała wychodzić po Natalkę do szkoły i polecimy na targ. Potem do domku szybki obiad i muszę małą wyszykować na choinkę. O 15 musze ją zaprowadzić, a o 17 odebrać. I to wszystko z Kubą:baffled:. Więc czeka go dziś ubieranie i rozbieranie i tak w kółko. Niestety M jak zwykle w pracy do wieczora i wszystko na mojej głowie:wściekła/y:

reklama
Do góry