reklama
No dobra jesteśinna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam , ale miałam ubaw.
To DZIEŃ DOBRY
Ja tylko się witam:-):-):-)Zarejstrowałąm małego na szczepienie więć ide go kompać bo wczoraj wyrodnej matce się nie chciało;-);-)
Potem na spacerek.
Do pózniej paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Agatka_BB
IX Lachon BB
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.
łłłłeeee ale się poryczalam....kochane chłopaki....Znowu dzownila dalaby wam spokoj a co do Arusia to czasem jest lepiej dla dziecka ze nie pamieta....
nie moge pisac mam basen w oczach i nic nie widze moje dziecko mnie przytula bo "mamusia smutna jest i pace"
Idziemy na spacerek zajrze pozniej....
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.
To mówi samo za siebie - jesteś najlepszym ojcem i matką zarazem dla swoich synów
Dzień dobry
Ja nadal grywam od czasu do czasu w The Sims, obecnie w "2" z naciskiem na "własny biznes" ;-) Np. wczoraj, skoro forum i tak nie działało ;-)
Aniu - stópkę ma 12,5 cm... ale chyba już za późno na allegro... Za późno się obudziłam i nie dojdzie nic do wyjazdu :-(
Ja nadal grywam od czasu do czasu w The Sims, obecnie w "2" z naciskiem na "własny biznes" ;-) Np. wczoraj, skoro forum i tak nie działało ;-)
Aniu - stópkę ma 12,5 cm... ale chyba już za późno na allegro... Za późno się obudziłam i nie dojdzie nic do wyjazdu :-(
Ona po prostu teraz będzie robić chyba wszystko by utrudniać nam życie bo sprawy idą do sądu jeśli chodzi o jej prawa do dzieci. Już dziś składam pozew Ja właśnie myślę że Aruś ma się najlepiej z tym :-)łłłłeeee ale się poryczalam....kochane chłopaki....Znowu dzownila dalaby wam spokoj a co do Arusia to czasem jest lepiej dla dziecka ze nie pamieta....
nie moge pisac mam basen w oczach i nic nie widze moje dziecko mnie przytula bo "mamusia smutna jest i pace"
Idziemy na spacerek zajrze pozniej....
Dziękuję za pochwałe ja się tylko staram taki być:-)To mówi samo za siebie - jesteś najlepszym ojcem i matką zarazem dla swoich synów
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Pirrllott, jesli wiesz, że prawo jest po Twojej stronie, to chyba nie masz czym się martwić?? Choć z drugiej strony Ty i Twoi chłopcy ułożyliście sobie w pewien sposób życie, macie swój porządek, ład i harmonię, a teraz zjawia się ta kobieta i chce to wszystko zburzyć .Oby jak najszybciej udało Ci się wszystko pozytywnie pozałatwiać.A mnie dręczy inne pytanie - czy Ty z matką swoich dzieci miałeś ślub???A jeśli tak to czy jesteście po rozwodzie??Oczywiście nie musisz odpowiadać.A może ja coś przeoczyłam i już o tym pisałeś...
Ania138, no niezła sadystka jesteś, ale uśmiałam się z tego palenia rodziny , choć sama nie wiem czy to śmieszne
My dzisiaj pospałyśmy do 9, teraz wcinam ciacho z kremem (fajne śniadanie, nie ma co, ale to mężuś mnie tak rozpieszcza ;-)).Oliwka ogląda Bawmy się Sezamku, a ja mam chwilkę spokoju.Niestety, znowu mnie czeka sprzątanie, bleee...Nie cierpię tego
Ania138, no niezła sadystka jesteś, ale uśmiałam się z tego palenia rodziny , choć sama nie wiem czy to śmieszne
My dzisiaj pospałyśmy do 9, teraz wcinam ciacho z kremem (fajne śniadanie, nie ma co, ale to mężuś mnie tak rozpieszcza ;-)).Oliwka ogląda Bawmy się Sezamku, a ja mam chwilkę spokoju.Niestety, znowu mnie czeka sprzątanie, bleee...Nie cierpię tego
Dzien dobry.
Dzis bede miala zwariowany dzien. -Duzo spraw na glowie.Ale postaram sie nie dac i miec dobry dzien.:-)
Dzis bede miala zwariowany dzien. -Duzo spraw na glowie.Ale postaram sie nie dac i miec dobry dzien.:-)
no niezle. Ja tez swego czasu gralam w simsy. ostatnio przestalam.inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam , ale miałam ubaw.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
To tak jak ja. Zaraz będę musiała wychodzić po Natalkę do szkoły i polecimy na targ. Potem do domku szybki obiad i muszę małą wyszykować na choinkę. O 15 musze ją zaprowadzić, a o 17 odebrać. I to wszystko z Kubą. Więc czeka go dziś ubieranie i rozbieranie i tak w kółko. Niestety M jak zwykle w pracy do wieczora i wszystko na mojej głowieDzien dobry.
Dzis bede miala zwariowany dzien. -Duzo spraw na glowie..
reklama
Podziel się: