reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczyny za komplementy ale naprawdę nie ma czego :sorry2:. Weszłam dzisiaj na wagę i mile się zaskoczyłam że ważę aż 51 kg dla mnie aż bo moja stała waga nawet po pierwszej ciąży to 44 - 45 kg :baffled:

Ania fajne spodenki aleś ty chuda musisz być masakra:szok:
żebyś chciała wiedzieć że masakra. teraz czyli po drugiej ciąży to już lepiej bo mam takie prawdziwe 36 a wcześnie to wszystko na mnie wisiało :baffled:.

Kochane allegrowiczki, mam problem z dostaniem kąpielówek i sandałków dla synka, u nas w sklepach nie posiadają takiego asortymentu o tej porze roku :dry: Jakbyście coś ciekawego upatrzyły przy okazji na allegro to podeślijcie linka.
Jutro rano zabieram się za szukanie podaj tylko długość stópki Natanielka i maksymalną cenę.

My wróciliśmy ze spaceru. Mroźnie, ale słonko świeciło, było super.

Ania138 dobiłas mnie rozmiarem tych spadni, ja przy Tobie to jakiś hipopotam :-( ale spodenki super.
My tez wyszliśmy na mały spacerek.
sewa spokojnie ja sama się dobijam każdy przy mnie wygląda normalnie to ja taki wieszak jestem :baffled:

Inna ja ma 3 metrowy;-);-)Fajnie masz...Mnie połowa znajomych udaje,że nie zna:-:)-(A wszystko przez byłego Kurka jego mać.On mnie zostawił, doprowadził na skaraj załamania, trułam się przez niego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale mi teraz wstyd a oni do niego się odzywają do mnie nie chcą przykre to takie....
Nie przejmuj sie widocznie nie są Ciebie warci :tak:, 92 znajomych to i tak chyba 3 razy więcej niż u mnie :tak:

Dzień dory dziewczyny;-) Dziś miałem koszmar a nie dzień normalnie. Ale już sie uspokoiło troszkę i jestem :sorry2: Dla usprawiedliwienia nie chodzi mi tu że przez dzieci miałem taki dzień ale ich ex mamusia nagle sobie przypomina o dzieciach:wściekła/y: i miesza
Oj nie dobrze :no:, nie daj się, powodzenia. A swoją drogą to ciekawe o co jej chodzi, jak to mówi moja Majka eć eć ;-)

inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam :growl::-D:-D:-D, ale miałam ubaw.

reklama
No to teraz - witajcie :-D

Byłam dzisiaj na spacerku nosy dzieciom przewietrzyć i po drodze kupiłam prezencik dla M na imieniny i kartki na ślub i dla moich dziadków. Całą drogę do domu i jeszcze w domu tłumaczyłam Majce żeby tatusiowi nic nie mówiła że to taka nasza tajemnica. Wszystko było dobrze do momentu aż M przekroczył próg domu a Maja z wanny krzyczy do nie go że mamy tajemnicę i że jak wyjdzie to mu pokaże :dry:. No i klops. Ale najlepsze jest to że jak mu pokazała to mu nie dała bo to na imieniny :-D.

Przyjechał dzisiaj do mnie znajomy i przywiózł mi 3 reklamówki ubranek po swojej córce :tak:. Biedny, żona mu sie puściła i dziecko zabrała i nie pozwala się spotykać :no:, co za wredna baba :dry:

Witam Wszystkich
No ja juz dzisiaj jestem na nogach, czas napowietrzyc Dawidka pozniej Jasmine.
Teraz pije sobie kawusie. Zaraz po inhalacjach umyje glowe. Dzisiaj Jasmina ma zajecia z logopeda.Musze sobie jakas liste rzeczy do zrobienia przygotowac bo przeleci ten dzien tak bezproduktywnie:-). Napewno dzisiaj zrobimy choince pa pa.
Wydaje mi sie ze wczoraj nie wylaczylam komputera... gapa ze mnie.
Zycze milego dnia

Hej.Witam z rana.
Wiecie co wczoraj mi się BB wyłączyło - nawet mnie nie wylogowało- poprostu nie mogłam włączyć stronki:wściekła/y:.
Dobra to tyle chciałam tylko sprawdzić czy dziś chodzi, a teraz lece Natalke do szkoły zaprowadzić.

Dzień dobry!

Iwona wyłaczyło Cię bo awari forum była :tak:

jasmina fajne to napowietrzanie :-D

Ania138 no to tatuś miał niespodziankę :-D:-D:-D ale dobrze, że dostanie prezent w swoim czasie :tak:

Witajcie:-D wczoraj chciałem jeszcze do was napisać ale i mi BB nie chciało się otworzyć:dry: no i poszedłem spać :-p no to za wczoraj mówie Dobranoc a za dzisiaj mówię Dzień dobry dziewczyny :-D

jasminka,na lipcu2007 jestem ja,iiwka,asiulinka,katrinm5.Zapraszamy:tak:.
Witam,mały znów podchodzi biegunka,w nocy dałam mu węgiel i mleko zmieniłam na sojowe.Dzisiaj chodzi ksiądz a u mnie troszki brudno;-):tak:.

witam witam

U nas dzis sloneczko lekko przeswituje wiec moze wybierzemy sie na jakis maly spacerek.

Pirrllott współczuje...ma tupet kobieta:baffled::no: nie daj się...nie znam się na prawie ale moim zdaniem jest po twojej stronie.
mam nadzieje ze uda ci sie dokonac tego co planujesz, powodzenia, trzymam kciuki :tak:
A tak z innej strony jakie dzieci maja podejscie do "mamy"??

Nigyd nie bylam na watkacha o ktorych piszecie, (ja nalezalabym do lutuwek):zawstydzona/y: tak mi tu dobrze z wami ze nie potrzebuje innych...:-D

Już jestem. Zrobiłam przy okazji zakupy.

Sewa aha to dlatego mi się wyłączyło. W sumie to dobrze,że awaria, a nie u mnie coś nie tak, bo znowu bym miała spore zaległości, a tak niewiele czytania;-):-D:-D:-D

Pirrllott no właśnie też jestem ciekawa jak twoi chłopcy zachowują się bez mamy. Wiesz rzadko się spotyka że to matka zostawia dzieci, a przecież od małego są z nią emocjonalnie związane. Jak sobie z tym " poradziliście"? Przepraszam za wścibstwo, ale to już kobiecy przywilej ciekawość:sorry2:

reklama
Pirrllott współczuje...ma tupet kobieta:baffled::no: nie daj się...nie znam się na prawie ale moim zdaniem jest po twojej stronie.
mam nadzieje ze uda ci sie dokonac tego co planujesz, powodzenia, trzymam kciuki :tak:
A tak z innej strony jakie dzieci maja podejscie do "mamy"??
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.

Do góry