ania138
miłość w trzech wymiarach
Dzięki dziewczyny za komplementy ale naprawdę nie ma czego . Weszłam dzisiaj na wagę i mile się zaskoczyłam że ważę aż 51 kg dla mnie aż bo moja stała waga nawet po pierwszej ciąży to 44 - 45 kg
sewa spokojnie ja sama się dobijam każdy przy mnie wygląda normalnie to ja taki wieszak jestem
inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam , ale miałam ubaw.
żebyś chciała wiedzieć że masakra. teraz czyli po drugiej ciąży to już lepiej bo mam takie prawdziwe 36 a wcześnie to wszystko na mnie wisiało .Ania fajne spodenki aleś ty chuda musisz być masakra
Jutro rano zabieram się za szukanie podaj tylko długość stópki Natanielka i maksymalną cenę.Kochane allegrowiczki, mam problem z dostaniem kąpielówek i sandałków dla synka, u nas w sklepach nie posiadają takiego asortymentu o tej porze roku Jakbyście coś ciekawego upatrzyły przy okazji na allegro to podeślijcie linka.
My tez wyszliśmy na mały spacerek.My wróciliśmy ze spaceru. Mroźnie, ale słonko świeciło, było super.
Ania138 dobiłas mnie rozmiarem tych spadni, ja przy Tobie to jakiś hipopotam :-( ale spodenki super.
sewa spokojnie ja sama się dobijam każdy przy mnie wygląda normalnie to ja taki wieszak jestem
Nie przejmuj sie widocznie nie są Ciebie warci , 92 znajomych to i tak chyba 3 razy więcej niż u mnieInna ja ma 3 metrowy;-);-)Fajnie masz...Mnie połowa znajomych udaje,że nie zna:--(A wszystko przez byłego Kurka jego mać.On mnie zostawił, doprowadził na skaraj załamania, trułam się przez niegoAle mi teraz wstyd a oni do niego się odzywają do mnie nie chcą przykre to takie....
Oj nie dobrze , nie daj się, powodzenia. A swoją drogą to ciekawe o co jej chodzi, jak to mówi moja Majka eć eć ;-)Dzień dory dziewczyny;-) Dziś miałem koszmar a nie dzień normalnie. Ale już sie uspokoiło troszkę i jestem Dla usprawiedliwienia nie chodzi mi tu że przez dzieci miałem taki dzień ale ich ex mamusia nagle sobie przypomina o dzieciach i miesza
inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam , ale miałam ubaw.