reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ojoj jaki pyszny kurakJa wlsnien zjadlam kolacje,dziecko spi małż tez,dzis mnie wkurzyl a juz tydzien ponad bylo spokojnie
jasmina111
Fan(ka)
Ja juz mowie wszystkim dobranoc
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Leika, no to zdrówko :-).Ja piję Lecha , ale zapewne nie ostatniego na długo ;-)Ja sobie piję Wareczkę Strong ;-) Być może ostatnią na dłuuggooo
Leika, no to zdrówko :-).Ja piję Lecha , ale zapewne nie ostatniego na długo ;-)
No to zdrówko
Juz odpisalam, ale stronka mi sie nie chciala zaladowac i jeszcze raz odpisuje.
ania fajne te spodenki sobie kupilas.:-)
Bodzinka ten kurczaczek smakowicie wyglada. Smaka zrobilas, a nic nie zostalo.;-):--D
Pirrllott zycze powodzenia, oby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli. Trzymam kciuki.:-)
I juz nie wiem czy mialam cos jeszcze pisac.
No to dobranoc. (Mam nadzieje, ze tym razem sie uda zamiescic odpowiedz).
ania fajne te spodenki sobie kupilas.:-)
Jest tu pare lipcowek. Na przyklad ja.:-) juz wczesniej patrzylam na Twoj suwaczek i mialam sie Ciebie pytac.:-) A na watek zapraszam.Pusto tu pusto a ja chcialam sie cos zapytac: czy na forum Mamy siedzace w domach z dziecmi sa lipcoweczki 2007?
Pytam bo cyba jutro tam sie przedstawie.
Iwonka, nie denerwuj sie. Szkoda Twoich (Waszych;-)) nerwow.Ojoj jaki pyszny kurakJa wlsnien zjadlam kolacje,dziecko spi małż tez,dzis mnie wkurzyl a juz tydzien ponad bylo spokojnie
Bodzinka ten kurczaczek smakowicie wyglada. Smaka zrobilas, a nic nie zostalo.;-):--D
Pirrllott zycze powodzenia, oby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli. Trzymam kciuki.:-)
I juz nie wiem czy mialam cos jeszcze pisac.
No to dobranoc. (Mam nadzieje, ze tym razem sie uda zamiescic odpowiedz).
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki życzę!
Podziel się: