reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie moge się dziś zebrać :baffled: idę do dentysty, muszę trochę domek ogarnąc i jadę do mamy zostawic Jędrka, całe szczęście tam obiad zjemy, bo kompletnie nie mam dziś polotu na gotowanie :baffled:

Nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje.... nic mi sie nie chce :zawstydzona/y:
sewa to pewnie przez tą pogodę;-)Mi też ostatnio nic się nie chce:-(Ale jak się zmusze to już działam:tak:

reklama
sewa pociesz sie ,że nie jesteś sama;-):-DNa lenia chyba najlepsza jest praca:-DBywają lepsze i gorsze dni:tak:Teraz są te gorsze ale jak człowiek zbierze sie w sobie..to hooo potrafi nawet lenia przezwyciężyć:-D
No nic trzeba kuchnię ogarnąć:-D
Do miłego:-)

Ja na chwilkę,byłam z Julkiem u doktorki,przepisała Enterol i Diarheel i w razie czego mamy skierowanie do szpitala:wściekła/y:.W szpitalu(przed wizytą lekarską) w grzeczny sposób oddziałowa stwierdziła:Ja Was nie wyganiam ale juz stąd idźcie:tak:.A jutro wybieram się na uczelnię,pozałatwiać zaległości a z urwisami zostaje chrzestna Julka.Teraz mały śpi(teścio go ululał w foteliku) a teściowa trochę ogarnęła mieszkanie.Mi zostało wyprasować obrus,odkurzyć i przyszykować stół;-).Jak się wyrobię to szybki prysznic bo kluchy mi się na głowie zrobiłyWczoraj wypucowała klatke,bo kończył się mój dyżur a nie mogłam pozwolić,żeby ksiądz potrzył się na fruwające po schodach koty:-D.

witam witam
Nigyd nie bylam na watkacha o ktorych piszecie, (ja nalezalabym do lutuwek):zawstydzona/y: tak mi tu dobrze z wami ze nie potrzebuje innych...:-D
Mi też :tak:
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.
To dobrze że masz prawo po swojej stronie :tak:,
Kochane chłopaki :-)

Dzień dobry :)

Ja nadal grywam od czasu do czasu w The Sims, obecnie w "2" z naciskiem na "własny biznes" ;-) Np. wczoraj, skoro forum i tak nie działało ;-):tak::-D

Aniu - stópkę ma 12,5 cm... ale chyba już za późno na allegro... Za późno się obudziłam i nie dojdzie nic do wyjazdu :-(
Masz rację mogą nie dojść na czas a tak poza tym to nawet nie ma takich małych :no:

Ania138, no niezła sadystka jesteś, ale uśmiałam się z tego palenia rodziny :-D, choć sama nie wiem czy to śmieszne :zawstydzona/y:
Dla mnie to BARDZO śmieszne :-D:-D:-D:-D

Witam:-) No mi awaria tez przysluzyla bo po czytralam sobie prase kolorowa:tak::-p
Ania138 czy to twoja corcioa jest w MAMO TO JA:confused::tak::-)Wczoraj wlasnie czytalam ta gazetke i zobaczylam piekny usmiech Majeczki:-)
Ale mnie zaskoczyłaś,
To możliwe bo kiedyś wysłałam jej zdjęcia na konkurs :tak: ale całkowicie o tym zapomniałam, czyżby się dostała dalej :confused:?!
Czy to najnowszy numer?

Ja jestem, Oliwka zjadła prawie 400 gram zupki :szok: i padła :tak:.Więc mam teraz z godzinkę spokoju.
Pogoda u nas tragiczna, wieje strasznie, a słońca nie widać.Zimy to to nie przypomina pod żadnym pozorem, a wiosny tym bardziej.
Umyłam głowę, czekam teraz aż Oliwka się obudzi i idziemy do Jacka do pracy (a daleko nie mamy, musimy tylko przejść kilka metrów przez podwórko ;-))

reklama
Ale u mnie piękne słonko od kilku dni, niby humor mi dopisuje :-) ale lenia mam okropnego. Ja też się zmuszam, bo..... muszę, ale tak mi się nie chce ;-)

Nie jesteś sama - mnie też się ostatnio nic nie chce robię bo muszę:cool:

wszyscy uciekli, jak ja przyszlam wlasnie:dry:
Ja też wróciłam i teraz kawkę spijam:tak:

Do góry