reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie rozumiem niektórych matek i kobiet:dry::dry::dry::dry:
Pirrllott cierpliwości i żeby Ci się poukładały sprawy.
Ja już jutro skłądam do sądu pozew i jestem o to spokojny i mam tylko nadzieję że szybko to się zakończy.
Ciekawe co tak naprawdę ma zamiar zrobić?????

Współczuję Ci bardzo.
Tego to nawet Ona sama nie wie:sorry2: Jestem dobrej myśli

Aaaaaa zjadłam pół kuraka i jestem głodna:confused::confused:
Inna ja tez ciągle jem, ciągle i ciągle i jem i jem...Wszyscy mówią,że to dlatego,że pijawka na mnie wisi...

Hej wieczorkowo. Znowu musiałam poczytać, ale chociaż nie dużo;-):-D. Ja byłam popołudniu z dziećmi u sąsiadki pierwszy raz - nawet nie wiedzialam, że taka fajna z niej babka. Nie wiadomo kiedy 2 godz, minęły:dry:. Przyszłam do domku zrobiłam dzieciakom kolację, umyłam i Kuba już śpi:szok:, a Natalka też zaraz idzie. Jakoś mi tak dziwnie, że dziś łóżko jest tylko moje:baffled:. Przywykłam do spania z facetem:-p:-D

Moi faceci bawią się klockami a ja..Nic mi się nie chce i czuje się fatlną matką bo nie umiem się bawić z dzieckiem.Woli bawić saię sam....:-:)-:)-(

Kochana co ty wygadujesz:wściekła/y:. Jesteś wspaniałą matką i nie zapominaj o tym:tak:. Ja bym chciała żeby mój łobuz czasem sam się pobawił, a on ciągle tylko mama i mama:baffled:
Dzień dory dziewczyny;-) Dziś miałem koszmar a nie dzień normalnie. Ale już sie uspokoiło troszkę i jestem :sorry2: Dla usprawiedliwienia nie chodzi mi tu że przez dzieci miałem taki dzień ale ich ex mamusia nagle sobie przypomina o dzieciach:wściekła/y: i miesza

Ojej bardzo ci współczuję:no:, a swoją drogą ma kobieta czelność - najpierw nie dba o męża i dzieci, a potem nagle uczucia matczyne się w niej odzywają:baffled:. Życzę dobrego zakończenia spraw - pomyślnego dla ciebie:tak:

Aaaaaa zjadłam pół kuraka i jestem głodna:confused::confused:
Inna ja tez ciągle jem, ciągle i ciągle i jem i jem...Wszyscy mówią,że to dlatego,że pijawka na mnie wisi...
Upss.... chyba mi ochoty narobiłaś...... masz tam jeszcze kawałek jestem chętna;-):-D:-D

Iwona znajdzie się znajdzie jeszcze kawałeczek:-)
phpThumb.php

reklama
Do góry