Moje maluchy w końcu usnęły o przyzwoitej porze i odrazu jak im kazałam do łóżka się położyćPorządek musi byćAle dziś mnie wykończyli wieczorem. Magda prawie wszystkie zadania odrobiła. Jedynie na jutro zostawiliśmy zadania matematyczneSwoją drogą dziwne że w zerówce mają już takie działania matematyczne a najlepsze że zadane to jest do domu bo co się nauczyciel będzie męczył- niech rodzice to tłumacząDobrze że ja matematykę lubiłam;-)a teraz spadam przed tv ale ja z pilotem nie usypiam bo zawsze jak już się kladę to ustawiam tv na wyłączenie i odkladam na bok
reklama
hej
dziś sobota to pustki
wszystkim choruskom życzymy zdrówka
a u nas mała zmiana, dodałam sobie nowy suwaczek :-)
GRATULACJE:-):-):-)
Iwonka piękne ciuszki
JA padam...Maeble przywiezli dziś i trzeba było wszystko poukładać...Jeszcze jutro musze ogarnąc drobiazgi i będe leniować:-)
Witam was dziewczynki ja dopiero teraz bo byłam u mamy i teraz dotarłam do kompa
PYCHA-GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IWONKA- ciuszki są cudowne -rewelacyjne
dziewczyny jak tak czytam że jedna się stara odzidzie inna już ma ją w drodze to sama nabieram ochoty na drógie dziecko choć sama się sobie dziwie bo zawsze chciałam mieć tylko1, no ale z wiekiem chyba znormalniałam i niechce mojej Juli robić krzywdy życia bez rodzeństwa więc za jakies 5-6 lat kolejne staranka!!
PYCHA-GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IWONKA- ciuszki są cudowne -rewelacyjne
dziewczyny jak tak czytam że jedna się stara odzidzie inna już ma ją w drodze to sama nabieram ochoty na drógie dziecko choć sama się sobie dziwie bo zawsze chciałam mieć tylko1, no ale z wiekiem chyba znormalniałam i niechce mojej Juli robić krzywdy życia bez rodzeństwa więc za jakies 5-6 lat kolejne staranka!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nasza klasaDziewczynki co to jest NK
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja jeszce wam muszę coś napisac: zaczynam zarabiac na marudzeniu Dzisiaj mój wrócił jak na sobotę póżno i oznajmił że jutro też idzie. Zaczęłam narzekac a on do portfela i 100 mi wręcza. Ja w szoku bo zwykle mój nie miewa kasy a on mi na to że to od prezesa żeby za bardzo nie marudziła
Nie powiem z chęcią wydam, ale szczerze to bym wolała częściej męża widywac Mam nadzieję że prezes mi faktury nie wystawi
DOBREJ NOCKI!!!
DOBREJ NOCKI!!!
reklama
Podziel się: