reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze a moj maz sie oczywiscie nie odzywa,nakopie mu jak wroci,,napisałby jade,,,i tyle,,a ja pisze smsy pisze,a on nic,,,,bnawet jednego slowa,,,ach ci faceci,,,

reklama
U jakie pustki...no tak weekend
ja dzis bylam na bazarku pobliskim i tam kupilam kilka rzeczy dla malenstwa
A to moje zakupki.Wszystko jest uzywane,Wydalam 100zl na to.
181300.jpg
181301.jpg
181304.jpg
181305.jpg
181306.jpg
181308.jpg
181309.jpg

A to dla Vanesski welurowy sliczny pajac do spania na pozniej.....
181310.jpg

Zdjecia nie oddaja uroku jaki jest na zywo patrzac na te ciuszki.Wszystko w stanie idealnym,wiekszosc H&M firmy
yes2.gif

A to z 5-10-15 dla duzej i dla malej corci.Obie beda mialay takie same rozowe body:)
180612.jpg

Iwonka śliczności nakupiłaś:tak:
Ja byłam dziś z małymi na sopacerku, ciepło jakby wiosna się zaczęła:szok: Trochę pochodziliśmy i zrobiłam małe zakupki. Czekałam potem na męża bo chciałąm na większe zakupy iśc. A on przed samą 5 do domu wrócił:dry: I jeszcze mi oznajmił że jutro znów idzie:wściekła/y: Normalnie zła jestem jak nie wiem. Chciałam jutro sobie po resalu połazic. Sama bez dzieci. I nie wiadomo czy dam radę:wściekła/y: Zjedliśmy pizzę i zbieram małych do spania. Jak tylko Adrian przestanie wyc:dry: Jaki on ma dzisiaj płaczący dzień, wymiękam.
To dobranoc.

Iwonka, super śliczności nakupowałaś, ja też chcę tak!! Boże jeszcze dwa tyg do testowania.
Śliczne różowe sukieneczki, śpioszki, swetereczki super.
Idę zaraz do łóżka z mężem poprzytulać sie jeszcze co by się udało tym razem.
pa.

reklama
Iwonka - ciuszki fajne, ja tez w wiekszosci ubieram Jasminke w uzywane ubranka, wytlumaczenie proste ona rosnie jak szalona.

Wrocilam z wizyty u przyjaciol i Jasminka nie chce isc spac, Dawid tez spoglada na mnie szeroko otwartymi oczami. Jasminka schowala pod poduszke rysunki i powiedziala ze bedzie z nimi spala bo tak je polubila... Raz juz spala z bebenkiem.
Ale co tu duzo mowic ja spie czesto z pilotem od telewizora... tak, tak juz widze te wasze usmieszki, he he he. zaznaczam ze ja tylko z nim spie:-D:-D:-D

Do góry